Hentikanlah weiii!

Alang-alang dah lama tak update blog, teringin gak nak tahu update Blogger Stats atau Nuffnang Analytics. Kengkonon bajet nak tahu berapa  ramailah yang dok kujung mngunjung blog ni kan..kot-kot lah ada. (Perasan minah ni kan).


Sekali lagi tang keywords je buat aku bengkek. Korang-korang ni takde kerja lain ke nak cari info. Balik-balik benda-benda macam ni jer....Bengkek siot baca.




Kan ke elok kalo cari info, macamana nak pandai main squasy kalahkan Nicol David ke, shawl terkini gadis bertudung selain gaya hana tajima ke, camana nak settlekan hutang PTPTN  dalam tempoh sebulan ke instead of keywords dalam lingkaran merah tu.. Memang bengkek, baru nak ada mood blogging. Sapa lah yang type ni baik korang ngaku!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

7 comments:

  1. Hahahaha...biasa la tu... i pon ade je keywords camtu. sakit hati je! ;O

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    ReplyDelete
  2. haha.. standard tu zura.. kdg2 keyword yg tak masuk akal langsung!

    ReplyDelete
  3. cane leh tersesat kat blog zura..hadoii

    ReplyDelete
  4. hehe....tulah...mencik ngan keywords sesat ni..kalo cari keywords murahkan rezeki owner kisahye pun best gak eh..hahhaha..

    ReplyDelete
  5. hahahah...aku pun terkena dlm last week nyer keyword..duk "main-main" plak keyword dia..ceh!

    ReplyDelete
  6. Bukan pakcik eh...

    pakcik key in "Sex lucah gadis blogspot" je... 'tudung' takde...

    Hehehehe

    ReplyDelete

Featured Slider