CERIA SIHAT GIVEAWAY

Salammmmm Ceriaaaaa Semmuaaaaa!!

Di lewat pagi Sabtu yang ceria ini, mari kita warm-up sedikit jari untuk menyertai ++CERIA SIHAT GIVEAWAY!!!++ yang dianjurkan oleh rakan belajar aku yang sama-sama berebut naik bas pergi fakulti -> www.syahadaa.com


Syarat-syarat?
  1. Login Blogger, pergi new post & buat entry bertajuk "CERIA SIHAT GIVEAWAY". Jangan lupa pergi kat insert image dan letakkan juga banner giveaway nie sekali, pastu klik PUBLISH POST!
  1. Jadi follower di blog ni http://www.syahadaa.com
  1. Letakkan link http://www.syahadaa.com di bloglist anda
  1. Tinggalkan comment kat entry ++CERIA SIHAT GIVEAWAY!!!++

HADIAH?

SATU sample Lactolite untuk SATU pemenang dan hanya TUJUH ORANG bertuah sahaja akan terpilih. Kebaikan Lactolite sila baca entry ++CERIA SIHAT GIVEAWAY!!!++

Tarikh Tutup?

25th April 2011

Nak tau korang bertuah ke tak?

Joinlah ++CERIA SIHAT GIVEAWAY!!!++ secepat mungkinn!!! Tag kamu semua...!



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

4 comments:

Featured Slider