Are you on IG?

CERIA SIHAT GIVEAWAY

Posted by mizzura on Saturday, April 23, 2011. Filed under:

Salammmmm Ceriaaaaa Semmuaaaaa!!

Di lewat pagi Sabtu yang ceria ini, mari kita warm-up sedikit jari untuk menyertai ++CERIA SIHAT GIVEAWAY!!!++ yang dianjurkan oleh rakan belajar aku yang sama-sama berebut naik bas pergi fakulti -> www.syahadaa.com


Syarat-syarat?
  1. Login Blogger, pergi new post & buat entry bertajuk "CERIA SIHAT GIVEAWAY". Jangan lupa pergi kat insert image dan letakkan juga banner giveaway nie sekali, pastu klik PUBLISH POST!
  1. Jadi follower di blog ni http://www.syahadaa.com
  1. Letakkan link http://www.syahadaa.com di bloglist anda
  1. Tinggalkan comment kat entry ++CERIA SIHAT GIVEAWAY!!!++

HADIAH?

SATU sample Lactolite untuk SATU pemenang dan hanya TUJUH ORANG bertuah sahaja akan terpilih. Kebaikan Lactolite sila baca entry ++CERIA SIHAT GIVEAWAY!!!++

Tarikh Tutup?

25th April 2011

Nak tau korang bertuah ke tak?

Joinlah ++CERIA SIHAT GIVEAWAY!!!++ secepat mungkinn!!! Tag kamu semua...!



1 Response to CERIA SIHAT GIVEAWAY

  1. sya

    salam...
    sya terjah cni...
    tq coz sudi memeriahkan my GA (^_^)

Leave a Reply