Saya Mahu Semua Shawl Dari Blog Radiusite

Posted by mizzura on Wednesday, March 9, 2011. Filed under:

Kalau sapa-sapa tak pernah dengar pasal radiusite (tak mungkin kot), korang mesti bajet dia macam radioactive ke apa kan. Tak pun yang ada kaitan dengan chemical, applied science or etc.



Tapi, once dah jenguk site dia...kirim salam lah nak dapat shawl kalau terlambat order. Cepat gila siot out of stock. Asal update entry je habis sold out semua. Kagumlah dengan bisness shawl milik Ika Radiusite ni. Muda jer  lagi adik ni. Hebat lah pemudi pemudi sekarang!

.:: Geram siot..Cantik sangat! ::.


Paling aku impikan..shawl untuk wedding..lawa gila pemilihan dia. Eh tak perlu pertikai kan lagilah..Pada aku semua shawl, tudung express, inner syria kat blog Radiusite adalah marbellous! (All Image Source from Radiusite.com)

.:: Mana nak cekau chiffon beaded tu? ::.


Anyway, ni bukanlah contest anjuran Radiusite atau konco-konco hijab online yang lain yang mana hadiahnya ialah shawl. Ni hanyalah sebahagian dari syarat untuk masuk contest IPAD PERCUMA dari blog MySuperKids. Amacam..ada beran? Jom masuk!



Commercial ads by organizer  - MySuperKids

Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. SertaiBengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack

Tag: Cadlynn & sesiapa jua yang tak mahu melepaskan IPAD percuma ni.

5 Responses to Saya Mahu Semua Shawl Dari Blog Radiusite

  1. CaDLyNN

    eh eh..mizzura tag ai la~
    err...bile tarikh tutup ni?

  2. Tihara

    tu pic kawen tu.tuan kedai tu ke..lawa nye..

  3. ♥♥ Kasut Pink ♥♥

    wah, boleh ganti netbook yg dicurik!

  4. nur

    cantik2 tudungnya..1.
    JOM KE: ALL IN ONE

  5. De' Wanie

    hye dear,jom melawat blogshop sy..
    http://www.dewaniescarf.com/
    ~syazwani ismail~

Leave a Reply