Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE

Posted by mizzura on Monday, March 7, 2011. Filed under:

Semalam contest..harini contest..Esok pun ada gak. Aku dah schedule entry. Makin hari makin beeesssaaarrr hadiahnya uoolsss... tunggeww..*gedik mode*



Hadiahnye BEST woo..


PEMENANG UTAMA
Underwater LOMO Camera + Film ISO 400.


4 HADIAH SAGUHATI
1 jelly lens untuk setiap pemenang saguhati.


Presenting "Splashy Moment" by KISAHNYE



Best giler bila ada girls day out..
Tengoklah betapa gembiranya kami bersplashy kat Sunway Lagoon. 
Miss uolls bestie!


Kali ni nak tag..10th latest commentor yang tak tersenarai dalam contest semalam. Here we go..


Maera
netyfadil
gedek
solihin
lady dayana
unknown girlz
akugumbira & riang-riang
alis misnan
Riri Yoorin
Jiji-Fify


As token of appreciation sebab kamu-kamu mengomen di blog pinggiran bandar ku ini :-D. Buat tau! Info lebih lanjut lawat jer blog me & KBE




Closing 10th Mac tu..Cepat!!!!!!





Nasi Tambah: 
Thanks cadlynn tag aku.Kalau dapat lomo tu boleh kita jump-jump kat PD lagi ek..






8 Responses to Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE

  1. ♥♥ Kasut Pink ♥♥

    mewahnye hadiah.. rajin si zura ni msk contest.. Gud luck zura! Gambar tu pon menarik.. Klu suruh vote, mmg dah vote 10x...

  2. CaDLyNN

    err...kalo ko dapat lomo tu, kite pi berjimba bersama-sama ye..hahahaha

  3. unknown girlz

    hyep2..tag 4 d tag.. nk kena geledah folder gamba ni..hehe :D

  4. alis :)

    ala alis takde gamba mcm tu :( contest lain ada tak. hihi

  5. fiqkbe

    teringin nk g sunway lagoon =D

    terima kasih sbb join contest fiq. semoga berjaya =)

  6. akugumbira & riang-riang

    huhu.. saya pon xdew gambar splashy2 nih.. huhu.. anyway.. trimas yaa..

  7. lady dayana.

    ahahha...thnks sbb tag ! adess mana nih nk cilok gambar splashy2 ni..ehhe closing 10 mac?hmmmmmmmm
    wawawawa hadiah dia best gilaaaaaaaaaaaaaaaa.

  8. Solihin Zubir

    eh! sy kena tagged rupanya.. hehe..
    gudluck ye..

Leave a Reply