Contest : Begins at 20,30,40 dan ikut mana korang sukalah..

Posted by mizzura on Sunday, March 6, 2011. Filed under:

Menderu contest ko. Rajin plak si cadlynn ni tagged aku. Yang ciannye aku tak pernah tag dia...err..pasal aku jarang di tagged contest kot..hoho *cian tak glamer minah ni*

Oke..lurus ke titik straight to the point Contest ni di organize oleh Ratu Kebaya (wow!). Nama contest adalah seperti di atas. Kalau kategori aku, paling sesuai ialah Ending at 20s.kikikiki.. Nak begin 30 belum sampai lagi yaw - sensitip.




Kalau ikut akak ni, contest dia diinspirasikan dari minat kak Ratu terhadap style blogging en.GEDEK. Style dia hanyalah snap muka sendiri berlatar belakangkan benda yang nak diceritakan dalam entry. Ohhh..gitu konsepnya.

So, kak Ratu, walaupun hadiah berdasarkan Lucky Draw, terimalah gambar ikut konsep kak ratu ni. Begins at 20 (begins pulak).hehehehe.

Kisahnye: 

Gambar atas tu first time ever visit Dataran Merdeka sempena Hari Kebangsaan yang ke 50 in 2007. Itu pun kebetulan adik terlibat buat persembahan formasi. Tapi serius memang best and u'll be proud to be MALAYSIAN!

(Copy paste ayat dari entri Merdeka)


Jeng..jeng..jeng.. Nak tag :
Kasut Pink (sebab nk bagi seri b2b *bole?*)
Ilyani (pengantin baru..apa cerita? :-D)
Kak Tihara (sebab my best follower )
Yutaka (sebab ko jarang tonjol diri)
Sya (sebab ko leh up kan promosi)
NeenaNuar (sebab gambar dia semua best)
Ezmaliza (sebab dia comel & byk b/ground Perlis yg nice)
Miss Pena Unggu (Sebab entri last dia tutti fruitti-geram tengok ice cream tu)

Eh..aku syok sendiri main tag..cukup kot 8..sapa-sapa nak gitau eh..takpun pandai-pandai ler buat sendiri. Dah besor kan..

Oh..hadiahnya berupa uwang ringgit.

RM15, RM10, RM5

Ayuh...!
Tarikh tutup 15th March 2011.






6 Responses to Contest : Begins at 20,30,40 dan ikut mana korang sukalah..

  1. NeenaAnuar

    Thanks dear for tagging me... hehe.. insyallah nanti akak joint yerr... btw good luck to you as well! :)

  2. rATu kEBaYA

    salam..

    TQ sis sbb join contest n...

    akak dah update...

  3. Tihara

    kena letak gambo ey..
    wow..dpt title best follower..
    the flower of you heart..thehe :D

  4. CaDLyNN

    tahniah..anda berjaya menyahut tag saya..wakaka..

  5. ♥♥ Kasut Pink ♥♥

    Tu la tu seri da makin kurang ni sbb byk pkr mslh.. adoyai..

  6. ~eZmALiZa~

    alamak2!! ezma kene tag...hehehe...alaaa...kang kalo ezma join, kalo menang xpeke??hahahaa....xdela...gurau je ni kak mizzura.... :P

Leave a Reply