chicken teriyaki yang wajib bila ke mid valley

Posted by mizzura on Friday, March 11, 2011. Filed under:

Suka Japanese food tak?

As usual, kalau pergi Mid Valley time dinner aku mesti nak makan menu ni sebab dia lengkap dengan air plus murah. Tetiba lupa plak harga dia. <RM15 kot.

.:: Chicken Teriyaki Set ::.

Kalau, ke food court atas tu, dia betul2 sebelah gerai jual air belah kanan. Korang jangan confuse dengan Kedai Teppayanki plak. Yang tu aku kureng sket.

.:: Set lain, ayam digoreng ::.

Actually, dah banyak menu try kat situ, salmon, sotong, tapi hatiku tetap melekat pada Chicken Teriyaki ni.

Ada sekali tu, meja sebelah, anak dia tanya bapa dia macam-macam kenapa akak ni makan pakai chopstick lah, napa makan makanan jepunlah. Malu dowh aku nak makan. Lagi-lagi bila dia intai-intai. Kikikiki..

.:: C/wise : Miso sup, green tea, kobis mayonis, nasi & chicken teriyaki ::.

Apasal, tetiba gelombang nak gi Mid Valley mencanak naik saat aku type ni. Grr..Aku sendiri yang terliur - Gila pada gambar makanan sendiri plak.