chicken teriyaki yang wajib bila ke mid valley

Posted by mizzura on Friday, March 11, 2011. Filed under:

Suka Japanese food tak?

As usual, kalau pergi Mid Valley time dinner aku mesti nak makan menu ni sebab dia lengkap dengan air plus murah. Tetiba lupa plak harga dia. <RM15 kot.

.:: Chicken Teriyaki Set ::.

Kalau, ke food court atas tu, dia betul2 sebelah gerai jual air belah kanan. Korang jangan confuse dengan Kedai Teppayanki plak. Yang tu aku kureng sket.

.:: Set lain, ayam digoreng ::.

Actually, dah banyak menu try kat situ, salmon, sotong, tapi hatiku tetap melekat pada Chicken Teriyaki ni.

Ada sekali tu, meja sebelah, anak dia tanya bapa dia macam-macam kenapa akak ni makan pakai chopstick lah, napa makan makanan jepunlah. Malu dowh aku nak makan. Lagi-lagi bila dia intai-intai. Kikikiki..

.:: C/wise : Miso sup, green tea, kobis mayonis, nasi & chicken teriyaki ::.

Apasal, tetiba gelombang nak gi Mid Valley mencanak naik saat aku type ni. Grr..Aku sendiri yang terliur - Gila pada gambar makanan sendiri plak.


8 Responses to chicken teriyaki yang wajib bila ke mid valley

  1. Tihara

    story pasal budak tu teringat kat sin chan :D

  2. sya

    cam sodap jek...mau gak...blanje!!! :P

  3. ~eZmALiZa~

    eh, murah je kan?? not bad jugak eh..salu sgt igt kalo masuk kedai makan cmtu, mesti mahal..maklum lah..bajet student xbyk mane..kalo gi dgn family, ezma belasah jer nak makan ape..ekekeke.. :D

  4. CaDLyNN

    sedap ke weh? jom2 kite p time lunch..hahaha..bajet sempat :p

  5. Amirrah Zawani

    er terus teringin la.. tak penah makan lagi.. nti pg mid nk try lah :D

  6. Imzainieyzulkipli

    warghhh best nyer!

  7. gedek!

    pakcik peminat makanan jepun!

  8. chenlina

    mont blanc pens
    uggs outlet
    louis vuitton outlet
    michael kors handbags
    louis vuitton
    celine handbags
    louis vuitton outlet
    coach outlet online
    cheap ray ban sunglasses
    cincinnati bengals jerseys
    chenlina20170114

Leave a Reply