chicken teriyaki yang wajib bila ke mid valley

Suka Japanese food tak?

As usual, kalau pergi Mid Valley time dinner aku mesti nak makan menu ni sebab dia lengkap dengan air plus murah. Tetiba lupa plak harga dia. <RM15 kot.

.:: Chicken Teriyaki Set ::.

Kalau, ke food court atas tu, dia betul2 sebelah gerai jual air belah kanan. Korang jangan confuse dengan Kedai Teppayanki plak. Yang tu aku kureng sket.

.:: Set lain, ayam digoreng ::.

Actually, dah banyak menu try kat situ, salmon, sotong, tapi hatiku tetap melekat pada Chicken Teriyaki ni.

Ada sekali tu, meja sebelah, anak dia tanya bapa dia macam-macam kenapa akak ni makan pakai chopstick lah, napa makan makanan jepunlah. Malu dowh aku nak makan. Lagi-lagi bila dia intai-intai. Kikikiki..

.:: C/wise : Miso sup, green tea, kobis mayonis, nasi & chicken teriyaki ::.

Apasal, tetiba gelombang nak gi Mid Valley mencanak naik saat aku type ni. Grr..Aku sendiri yang terliur - Gila pada gambar makanan sendiri plak.


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

10 comments:

Featured Slider