Celcom Sale Berbaki 19 Hari Lagi *updated*

Posted by mizzura on Sunday, March 13, 2011. Filed under:

Aduss.. 
Celcom Sale berbaki 23 hari lagi. 
Sebelum ni aku hanya ada 30 token yang bernilai RM100. 


Kok, mau beli handphone apa ye kalau yang Blackberry berharga riban-riban. 

 

Menurut brother kat Blue Cube tu, 
hanya boleh redeem melalui retail price (RRP) jer. 
Tak boleh beli yang plan package untuk Blackberry, LG etc.
Lor.. lagilah mahal kan.. Means;

  RRP-TOKEN = HARGA HANDPHONE YANG PERLU DIBAYAR


Contoh, untuk kategori bajet cam aku untuk Nokia C3.
(eh..nanti sama cam handphone kasut pink)

RM400 (RRP) - RM100 (TOKEN) = RM300 (H/PHONE PRICE)

Wah..! Sudah boleh beli ni.
Agak-agak, tak mahu untuk diri sendiri.
Boleh hadiahkan kepada yang tersayang kan.
(Kalau dia mau yang pink kaler)
Actually..dah bertahun aku tak pakai Nokia.
Hehe.

Korang-korang plak dah berapa token dapat?
This week ada 46 token.
Nak tunggu sampai token 50 = RM250.
Ntah-ntah sampai expiry 31st Mar 2011..pun belum cukup.
Harus cecepat nih!
More info, boleh cek kat CELCOM SALE ye.

Macam-macam pilihan ada...DASSSSYATTTTTTT!!


Nasi tambah : Kalau malas klik link atas, 
klik link BE Celcom kat bawah entry ni pun boleh..
mekasih banyak-banyak :-D

3 Responses to Celcom Sale Berbaki 19 Hari Lagi *updated*

  1. ♥♥ Kasut Pink ♥♥

    zura, itu je pon yg kami mampu. Dah la tu pon tunang yg kasik.. Skrg lg la muflis lps kena rompak..huhu

  2. CaDLyNN

    amekla c3 tu..kale pink gitu..ekeke..
    token aku baru 7 hasil memakai celcom berukband :)

  3. fadhdeela

    c3 tu cantek..bestnye ada kupon so leh beli ngan harga yg murah!! :P

    meh singgah: Gambar2 Dato Siti Nurhaliza..Cantiknyer dia!!

Leave a Reply