Celcom Sale Berbaki 19 Hari Lagi *updated*

Aduss.. 
Celcom Sale berbaki 23 hari lagi. 
Sebelum ni aku hanya ada 30 token yang bernilai RM100. 


Kok, mau beli handphone apa ye kalau yang Blackberry berharga riban-riban. 

 

Menurut brother kat Blue Cube tu, 
hanya boleh redeem melalui retail price (RRP) jer. 
Tak boleh beli yang plan package untuk Blackberry, LG etc.
Lor.. lagilah mahal kan.. Means;

  RRP-TOKEN = HARGA HANDPHONE YANG PERLU DIBAYAR


Contoh, untuk kategori bajet cam aku untuk Nokia C3.
(eh..nanti sama cam handphone kasut pink)

RM400 (RRP) - RM100 (TOKEN) = RM300 (H/PHONE PRICE)

Wah..! Sudah boleh beli ni.
Agak-agak, tak mahu untuk diri sendiri.
Boleh hadiahkan kepada yang tersayang kan.
(Kalau dia mau yang pink kaler)
Actually..dah bertahun aku tak pakai Nokia.
Hehe.

Korang-korang plak dah berapa token dapat?
This week ada 46 token.
Nak tunggu sampai token 50 = RM250.
Ntah-ntah sampai expiry 31st Mar 2011..pun belum cukup.
Harus cecepat nih!
More info, boleh cek kat CELCOM SALE ye.

Macam-macam pilihan ada...DASSSSYATTTTTTT!!


Nasi tambah : Kalau malas klik link atas, 
klik link BE Celcom kat bawah entry ni pun boleh..
mekasih banyak-banyak :-D

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

4 comments:

  1. zura, itu je pon yg kami mampu. Dah la tu pon tunang yg kasik.. Skrg lg la muflis lps kena rompak..huhu

    ReplyDelete
  2. amekla c3 tu..kale pink gitu..ekeke..
    token aku baru 7 hasil memakai celcom berukband :)

    ReplyDelete
  3. c3 tu cantek..bestnye ada kupon so leh beli ngan harga yg murah!! :P

    meh singgah: Gambar2 Dato Siti Nurhaliza..Cantiknyer dia!!

    ReplyDelete

Featured Slider