Alfatihah – Bapa kepada Youk Bunkface

Posted by mizzura on Tuesday, March 8, 2011. Filed under:

Semalam maghrib sampai rumah capai jemput-jemput buatan mama. Tak lama pastu adik aku pun balik dari kerja. Terus mamaku aku tanya dia. “tahukan bapa kepada budak bunkface meninggal dunia? “(mama aku tak pernah ingat nama, asyik panggil budak jer). Adik aku cakap. “tau ni nak gerak menziarah ni, tapi jenazah dah kebumi siang tadi”.

Aku pun tumpang terkejut – innallillahiwainnahirajiun..

Mama aku cakap baru jer nampak arwah kat kenduri kawin depan rumah aku ni minggu-minggu lepas tapi siapa sangka tuhan lebih menyayanginya..

Kepada yang mengenali youk (off courselah korang kenal kan) marilah sedekah Al-fatihah untuk arwah bapanya & kepada keluarga youk semoga tabah menghadapi situasi ini. Al fatihah..

*Off topic*
Nasi tambah: Band bunkface memang best sebab lagu-lagu diorang sesuai untuk remaja & belia. Koman-koman ko muda tapi taklah buat lagu tangkap leleh macam setengah band remaja dulu-dulu. So keep it up as a team walaupun ada dengar ura-ura Sam nak keluar T_T .

6 Responses to Alfatihah – Bapa kepada Youk Bunkface

  1. CaDLyNN

    Innalillah...
    semoga roh arwah ditempatkan diklgn org beriman..

    aku layan gak lagu2 bunkface ni..

  2. Lieynanilaz

    takziah utk keluarga arwah...al -fatihah..
    dalam band bunkface ni aku kenal sam jerk...ha3...

  3. Tihara

    Takziah utk keluarga beliau..
    tp akk ske lagu tangkap leleh2 ni..
    lagu bunkface pun ske jugak..

  4. Solihin Zubir

    Takziah kepada Youk..
    Al-Fatihah...

  5. gedek!

    Alfatehah

  6. chenlina

    louis vuitton
    mcm bags
    christian louboutin sale
    hollister clothing
    polo ralph lauren
    oakley sunglasses outlet
    louboutin shoes
    prada outlet
    louis vuitton canada
    mlb jerseys
    chenlina20170114

Leave a Reply