Word Verification Kutuk VIP

Posted by mizzura on Wednesday, February 9, 2011. Filed under:


Alkisah berblogwalking.

Terjumpa satu entri pasal candy buffet ni kat blog Miss Marea. Lately ni ramai orang buat candy buffet, sebab nampak cooommmmmeeelll sangat. Bebudak lagilah suka. Aku terbayangkan nanti, chocolate fountain roboh di asak kanak-kanak hyper ni.

Bila time aku nak mengomen, cam biasalah ada word verification kan. Setahu aku word veri ni biasa tak membentuk satu makna pun. Tapi, yang ni buat aku tergelak. Internet pulak stuck sebab tu aku sempat nak print screen.Err...datin tua mana yang dimaksudkan? Tak baik ko word veri kutuk datin cenggitu..Marah dato nanti tau.. :-)




12 Responses to Word Verification Kutuk VIP

  1. cik bunbun

    hahaha datintua. ingatkan VIP mane

  2. CaDLyNN

    datintua? hahahahahaha..tak penah lak aku jumpe word verification mcmni..lawak betullah

  3. ika~~

    hahaha!
    funneyh!

  4. ♥♥ Kasut Pink ♥♥

    zura bertuah sbb dapat verification camni..haha

  5. Yutaka Mushimura

    ooohohohooh...marik bergelak seperti makcik tingkap...

    hohohoho...sambil tutup mulut pakai tangan kanan...45darjah

  6. Tihara

    dlm pada geram dgn wv ni tp kadg2 lucu gak ey :)

  7. mizzura

    @cik bunbun iyolah..keluar nama kena saman nanti..

  8. mizzura

    @CaDLyNN satu hari nanti ko jumpe..kamutua..haha..

  9. mizzura

    @ika~~ :-)

  10. mizzura

    @Yutaka Mushimura aku sampai kena wat praktikal tangan senget 45 darjah..ceh..

  11. mizzura

    @Tihara kebetulan je kak..haha..

  12. Dahlia

    kelakar nyer...best kan dapat word yg da makna...

Leave a Reply