Siapa Tahu Taylor Mana Jahitan Best Tapi Harga Reasonable?

Mayday... Mayday...

Tajuk pun korang dah tahu kan..jadi mintak bantuan yang budiman, tolonglah jawab yer. Kalau boleh nak area sekitar KL & Lembah Klang. Offcourselah, makcik kat kampung Pilah tu buat baju cantik & murah...tapi takde kerja aku nak ke sana.

So, mintak tolong blogger darling sekalian berkongsi info, taylor swift mana yang pandai buat baju untuk kain-kain special ni yang sesuai buat gi majlis anugerah ke (contoh je la), baju pengapit ke (ececeh) :-)

.:: Agak2 nak ala bollywood cam sari atas ni sila ke web ini ::.

Oh..tolong jangan recommend Rizalman ke, Hatta Dolmat ke walaupun hati kepingin satu baju dari mereka namun ku tak mampu dari segi jiwa dan raga..haha.. (tapi kalau si manis jantungku mahu sponsor, i lap u so much lah bebeh - saja sebut kotla die boleh baca isi hati..kikikiki)

Almaklumlah, aku selalu beli baju ready made je, so pengetahuan tentang taylor terbaik adalah limited. Jadi..kongsilah dengan kiter ye.

Nasi Tambah : Kalo ada no. tepon & address gitau lah yer..kalo dia ada blog atau link hasil kerja tangan dia pun bagus jugak.

Mekasih semua!


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

14 comments:

  1. cube tanye kt sini

    http://bysandraazwan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. dear..ada tp kat
    kuala selangor..
    sbb ain slalu tmpah
    kat akak tu.. ;P


    akak kat kl ker???

    ReplyDelete
  3. hi mizzura:) dba sll g tailor kt bukit anggerik kt area taman connought :)huu~..personally mmg best! xpun ada kenal sorg kt bangi..mmg sedap la baju yang dier wt:) hope will help u my dear:)

    xoxo

    :)

    ReplyDelete
  4. dkt melawati...winnie gourgeous boutique...sebaris dgn 7e...mama tempah baju nikah kat situ, kain french lace...mmg cantik, kain tak rosak

    ReplyDelete
  5. hehhe..ko promote je blog nih kt dia weh...nanti dia baca..kui3x..

    xyah baca isi hati...baca isis belog ko nih jer...:P

    ReplyDelete
  6. ehem.. ehemm.. baju ape tu?? adakah kain import dari bandung itu?? (^_~)v

    ReplyDelete
  7. @CaDLyNN dah usha...,macam futuristik je design die

    ReplyDelete
  8. @*luv Syahnia* kat klang lah yang...kalo kl tu bleh layan lagi..lagi dekat lagi bagus :-) tq..

    ReplyDelete
  9. @lovelyadibah ooo..kalo ada contact no. lagi ok kot.. :-) thnaks ye

    ReplyDelete
  10. @Mamaleesya serius? dgr pun macam best jer...nanti saya google :-) tq :-)

    ReplyDelete
  11. @Baizura Zain bai saja jer kantoi kan...grrr...hehe...mana weh...ada info tak..?

    ReplyDelete
  12. KIMIGA TAILORING kt sarah hughes globe kt jalan TAR. mmg kelas la dier nyer servis n jahitan. pekerja pn leh tahan ramai gak

    ReplyDelete
  13. dear..elya pernah wat entry pasal tailor jugak...
    awak leh refer komen2 dekat sini yehh :)

    http://elmoblogspot.blogspot.com/2011/01/masih-mencari-tailor-baju-nikah.html

    ReplyDelete

Featured Slider