Siapa Tahu Taylor Mana Jahitan Best Tapi Harga Reasonable?

Posted by mizzura on Wednesday, February 2, 2011. Filed under:

Mayday... Mayday...

Tajuk pun korang dah tahu kan..jadi mintak bantuan yang budiman, tolonglah jawab yer. Kalau boleh nak area sekitar KL & Lembah Klang. Offcourselah, makcik kat kampung Pilah tu buat baju cantik & murah...tapi takde kerja aku nak ke sana.

So, mintak tolong blogger darling sekalian berkongsi info, taylor swift mana yang pandai buat baju untuk kain-kain special ni yang sesuai buat gi majlis anugerah ke (contoh je la), baju pengapit ke (ececeh) :-)

.:: Agak2 nak ala bollywood cam sari atas ni sila ke web ini ::.

Oh..tolong jangan recommend Rizalman ke, Hatta Dolmat ke walaupun hati kepingin satu baju dari mereka namun ku tak mampu dari segi jiwa dan raga..haha.. (tapi kalau si manis jantungku mahu sponsor, i lap u so much lah bebeh - saja sebut kotla die boleh baca isi hati..kikikiki)

Almaklumlah, aku selalu beli baju ready made je, so pengetahuan tentang taylor terbaik adalah limited. Jadi..kongsilah dengan kiter ye.

Nasi Tambah : Kalo ada no. tepon & address gitau lah yer..kalo dia ada blog atau link hasil kerja tangan dia pun bagus jugak.

Mekasih semua!


14 Responses to Siapa Tahu Taylor Mana Jahitan Best Tapi Harga Reasonable?

  1. CaDLyNN

    cube tanye kt sini

    http://bysandraazwan.blogspot.com/

  2. *luv Syahnia*

    dear..ada tp kat
    kuala selangor..
    sbb ain slalu tmpah
    kat akak tu.. ;P


    akak kat kl ker???

  3. lovelyadibah

    hi mizzura:) dba sll g tailor kt bukit anggerik kt area taman connought :)huu~..personally mmg best! xpun ada kenal sorg kt bangi..mmg sedap la baju yang dier wt:) hope will help u my dear:)

    xoxo

    :)

  4. Mamaleesya

    dkt melawati...winnie gourgeous boutique...sebaris dgn 7e...mama tempah baju nikah kat situ, kain french lace...mmg cantik, kain tak rosak

  5. Yutaka Mushimura

    hehhe..ko promote je blog nih kt dia weh...nanti dia baca..kui3x..

    xyah baca isi hati...baca isis belog ko nih jer...:P

  6. Baizura Zain

    ehem.. ehemm.. baju ape tu?? adakah kain import dari bandung itu?? (^_~)v

  7. mizzura

    @CaDLyNN dah usha...,macam futuristik je design die

  8. mizzura

    @*luv Syahnia* kat klang lah yang...kalo kl tu bleh layan lagi..lagi dekat lagi bagus :-) tq..

  9. mizzura

    @lovelyadibah ooo..kalo ada contact no. lagi ok kot.. :-) thnaks ye

  10. mizzura

    @Mamaleesya serius? dgr pun macam best jer...nanti saya google :-) tq :-)

  11. mizzura

    @Yutaka Mushimura die mmg baca lah..

  12. mizzura

    @Baizura Zain bai saja jer kantoi kan...grrr...hehe...mana weh...ada info tak..?

  13. @kutopsecret

    KIMIGA TAILORING kt sarah hughes globe kt jalan TAR. mmg kelas la dier nyer servis n jahitan. pekerja pn leh tahan ramai gak

  14. ElyaElmo

    dear..elya pernah wat entry pasal tailor jugak...
    awak leh refer komen2 dekat sini yehh :)

    http://elmoblogspot.blogspot.com/2011/01/masih-mencari-tailor-baju-nikah.html

Leave a Reply