Blogger dengki ke blogger dengki?

Posted by mizzura on Thursday, February 17, 2011. Filed under:

Terkejut bila nak usha blog semalam. Aku klik thru blog cadlynn pun tak jadi. Aku search blog sendiri guna google pun tak jadi. Aku type url pun tak mau. Semuanya jadi gini.




Hati mula pikir..weh blogger mana dengki dengan aku ni. Ada yang tahu ke email & password aku nih. Ke aku ada buat kesalahan publish entri yang menyalahi terma Blogger.com. Berdebar la jugak. Tangan tak IT cam aku ni, kalau prob menjelma haruslah kaget kan..


Lepas dah tenang, aku pun klik kat perkataan biru atas tu. Then log in masuk password. Tapi dia suh kita register handphone pulak. Ni yang aku risau kena register handphone nih. Pas verify, then terus ok. Pheww..Nasib baik! (mula terpikir nak guna password ultra-dasyat nih. Nak elak scam.)



Sorrylah eh..terpikir blogger mana plak dengki tadi kan.Mungkin technical problem oleh Blogger.com jer. Anyway, anything can happen. Dunia tanpa sempadan kata. So korang-korang watchout ya!

4 Responses to Blogger dengki ke blogger dengki?

  1. CaDLyNN

    ha..kan betul aku ckp takleh masuk blog ko...sib baik dah ok :)

  2. Tihara

    ey, biar betul..takut ahh..mmg tgh hot pasal malware spyware skrg ni..kdg2 komen2 kawan bloger masuk kat spam..maybe dh kena attack kot..

  3. akutopsecret

    Ehh..knp jadi cam tu?? kalo la one day nnt jadi pada sy.....risau nyer....habis citer kita tak dapat diabadikan lagi....OMG!~

  4. mizzura

    lynn...mekasih hihglight!

    kak tiha..ituler...ni pun tengah mikior next protection action.

    dahlia...a'ah..terpikir gak..alah..nnt cerita2 semua camner..adoii..

Leave a Reply