Bandung Day 5 : Wajib Beli Kek Lapis

Posted by mizzura on Saturday, February 12, 2011. Filed under: ,

Yeah, hari ni nak balik dah!!!! Rasa macam tak cukup je 5 hari, tapi fulus yang ada untuk 3 hari je so jangan berangan lah nak melancong lebey-lebey.

Flight kitorang tengahari, so pagi tu sempat lagi last kopek ke outlet pasal ada yang nak tukar size, cari barang lagi etc.

.:: Budak poket kering dok diam kat luar ::.

Before balik, tak lupa jugak belikan the famous kek lapis kat Amanda or Kartika and they are popular with their brownies too. Oh aku ada beli satu kerepek macam kerepek bawang. Bezanya, kerepek bawang ada lingkaran oren, yang ni dia lingkaran coklat..sedapp tau..kalo korang terjumpa belikan tau..

.:: Lobby Hotel ::.

.:: Byebye Bumi Asih ::.

Huaaa... Lesson learnt.. Nak gi Bandung kena bawak duit poket banyak sebab sini memang purposely untuk shopping.. haha..

.:: Permisi ya pak ::.

Nasi Tambah:
Punya lah kecik dunia ni kan. Boleh terjumpa akak satu sek menengah kat situ.. sungguhpun pas sek. teknik kitorang satu uitm, tapi kat Malaysia tak pernah terjumpa pun... What a small world..

FUH! BANDUNG TRIP SETTLE!




Tunggu next entri peram ke obersea buat kali kedua..
Nak meletop dah die dok dalam draft..
Daa... :-)

m

6 Responses to Bandung Day 5 : Wajib Beli Kek Lapis

  1. Yutaka Mushimura

    perg..kasik ar siket buah tangan untuk aku weh...:P

  2. cek chun

    baru tadi depa dok sembang nk p bandung, kena p jugak lah nih.aiyarkkkk :p

  3. CaDLyNN

    sudah abes ye entry bandung....bagus..next plsss

  4. nurleeta

    salam..dik...hotel bumi asih ni ok tak ?

  5. mizzura

    hotel ni oke jer..bilik bawah pun oke, tapi macam bilik2 kat rumah la plak..last time kitorang tak berapa suke...mintak tukar bilik atas..nasib ada kosong..yg atas tu, mcm bilik hotel yg standard sket..

  6. Amsyahril Syahril

    Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

Leave a Reply