7-0 beb!

Posted by mizzura on Saturday, February 19, 2011. Filed under:

Quick update.


Tadi ada lawan paintball kat Putrajaya. Kali ni team aku medapat ketua yang serius namun cukup dengan strategi. Boleh bagi arahan lagi di medan perang. Sebab tu 7-0 beb! 


Kesimpulan, apabila ada pimpinan yang hebat, komunikasi yang baik dan kerjasama dari ahli pasukan dicampur sedikit keberanian, tak mustahil untuk kalahkan pasukan lawan!




Ececeh..naik semangat pulak. (Full Story kemudian - Bangga sebab dapat naikkan bendera Malaysia di medan perang).







3 Responses to 7-0 beb!

  1. Tihara

    kalo la akk leh join
    sekali, kan syiokk..he3

  2. eDa

    pergh....tabek la tuan sarjan! best2...tahniah!
    hmmm..anyhoot...love ur new blog template! More organized dan sangat biruuuu..seswai dengan ko! Ahaks, :P

  3. CaDLyNN

    ehem....btul tu..dari kite tak semangat langsung nak main..tapi kite tak kasi can langsung kt diorang..hahahaha.

    apa yang penting? KERJASAMA!

Leave a Reply