Siaran Langsung

Posted by mizzura on Wednesday, January 5, 2011. Filed under:

Hai.. Saya kini bersiaran langsung dari office pada pukul 735 pm. Padahal aku dah plan nak balik 530pm ni. Spoil betul!!!!!!!!!

Ni semua gara-gara PM lah..gara-gara sapa lagi... pukul 5 baru panggil nak jumpe, pukul 530pm dok prepare segala mak nenek dia nak. Amik kau sampai 7.30pm aku masih duduk kat kerusi depan meja dia semata-mata nak brief balik pasal VO yang kitorang pernah submit. Grrr...... Sabar je lah.
 (Aku pernah buat entry bengang pasal dia - korang carik lah sendiri)

La ni satu je aku teringat....

Kebab ayam kat pasarrrrrrrrrrrrrrrrrrr... mau pergi ka tak mau..

Okaylah siarang langsung tamat. Daaaa... Nak drive 50km home....

3 Responses to Siaran Langsung

  1. Tihara

    sedep nye kebebs :)

  2. CaDLyNN

    lorrh....weh...sampai ke malam..sian ko..sib baik aku tak temankan...ekeke...

  3. Azira...Nozie...Kechik

    ko bawak sabar je la zura ooi...spesis gini slalu buat idup tak tenang...derk kan jek

    Tapi kebab ayam sedap ah...

Leave a Reply