Any idea hadiah kahwin bos bagi apa?

Posted by mizzura on Friday, January 7, 2011. Filed under:



Bos saya akan balik dari Philiphine Isnin ni. Dia cuti balik kampung & baru je kahwin. Takde idea lorrr nak bagi hadiah apa.


Senior dah hadiahkan dia peti ais, junior plak hadiahkan dia pakej bilik dekat mines hotel. Aku lak nak share duit dengan cadlynn. Beli apa ek..?

Aku bukan tak biasa beli hadiah wedding, cuma kali ni aku takde idea. Biasa aku beli electrical items, takpun set-set  kelengkapan dapur. Tapi rumah sewa bos, hampir complete semuanya, aircond, astro, microwave etc. hmm... Any idea? Price Range < 300.00. Korang rasa...??

9 Responses to Any idea hadiah kahwin bos bagi apa?

  1. Mila

    Hm... bleh bg wall decoration. Maybe some painting or carving. Kalau muslim bleh bagi yang ayat2 Quran tu...

  2. mizzura

    @Mila

    thanks for info.painting ek.. will consider.
    (btw..bos non muslim)

  3. bella

    bed sheet yg siap dgn comforter bagai tu..oke jugak kot.. :)

  4. CaDLyNN

    @mizzura

    wooo ok jugak tu~ jom p carikkkkkkk :)

  5. Madam Casper

    corelle maybe?? x pun bed sheet yang cun meletops gilossssssssss

    hihihihihi...

  6. Azira...Nozie...Kechik

    kalau haku lah....aku nak heater...nak letak dalam bilik air...heheeheh

  7. fendy eksklusif design

    wah..bagus2 idea hadiah tu.hehe.. bagi sapa2 yg pening kepala, leh masuk kat sini.. http://eksklusif.sinarmall.com/ macam2 pilihan barang ada untuk buat hadiah kat sapa2 yg sesuai. kalau nak hantar ke rumah penerima pun boleh;-)

  8. chenlina

    mont blanc pens
    uggs outlet
    louis vuitton outlet
    michael kors handbags
    louis vuitton
    celine handbags
    louis vuitton outlet
    coach outlet online
    cheap ray ban sunglasses
    cincinnati bengals jerseys
    chenlina20170114

  9. Unknown

    michael kors handbags wholesale
    ralph lauren
    nike outlet store
    falcons jersey
    canada goose
    dolce and gabbana shoes
    yeezy boost 350 black
    michael kors outlet
    carolina panthers jersey
    nike huarache

Leave a Reply