Any idea hadiah kahwin bos bagi apa?



Bos saya akan balik dari Philiphine Isnin ni. Dia cuti balik kampung & baru je kahwin. Takde idea lorrr nak bagi hadiah apa.


Senior dah hadiahkan dia peti ais, junior plak hadiahkan dia pakej bilik dekat mines hotel. Aku lak nak share duit dengan cadlynn. Beli apa ek..?

Aku bukan tak biasa beli hadiah wedding, cuma kali ni aku takde idea. Biasa aku beli electrical items, takpun set-set  kelengkapan dapur. Tapi rumah sewa bos, hampir complete semuanya, aircond, astro, microwave etc. hmm... Any idea? Price Range < 300.00. Korang rasa...??

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

10 comments:

  1. Hm... bleh bg wall decoration. Maybe some painting or carving. Kalau muslim bleh bagi yang ayat2 Quran tu...

    ReplyDelete
  2. @Mila

    thanks for info.painting ek.. will consider.
    (btw..bos non muslim)

    ReplyDelete
  3. bed sheet yg siap dgn comforter bagai tu..oke jugak kot.. :)

    ReplyDelete
  4. @mizzura

    wooo ok jugak tu~ jom p carikkkkkkk :)

    ReplyDelete
  5. corelle maybe?? x pun bed sheet yang cun meletops gilossssssssss

    hihihihihi...

    ReplyDelete
  6. kalau haku lah....aku nak heater...nak letak dalam bilik air...heheeheh

    ReplyDelete
  7. wah..bagus2 idea hadiah tu.hehe.. bagi sapa2 yg pening kepala, leh masuk kat sini.. http://eksklusif.sinarmall.com/ macam2 pilihan barang ada untuk buat hadiah kat sapa2 yg sesuai. kalau nak hantar ke rumah penerima pun boleh;-)

    ReplyDelete

Featured Slider