MTV WORLD STAGE 2010 - Pergi ke Tak Pergi?

Posted by mizzura on Saturday, July 31, 2010. Filed under: ,
6 Comments

Hi..mintak satu advise la.. Last time, Si Manis Jantungku My Sweetheart telah bershopping di Sunway Pyramid. Kebetulan ada contest plak. So saya dropkan entry with the resit dengan harapan dapat. Sebab nak sangattttt tengok Katy Perry & Wonder Girls. (Tengok artis gegirl je) Tokio Hotel & Bunkface...errmm..arrr..(Artis Boboy takmau la).


Jumaat plak, dapat phone call. OMG! OMG! Kenapa lately ni impian sering menjadi kenyataan! Syukur!! Thanks to my dear too for that Clarks receipt. Haha. Dah takde bukti pembelian.

.:: Pergi? Tak Pergi? ::.

Dapat jugak akhirnya free pass to MTV World Stage tapi sayangnya Si Manis Jantungku takde kat Malaysia pulak. Cari punya cari, dapatlah umpan BFF sorang.

But end up...kawan ku cancel. Dia sangat letih pasal dia ada class master hari ini dari pukul 12-6pm. Pastu takkan berkonsert 6pm plak kan. Siap mengeluh sangat letih lately ni with this phrase.."maklumlah tenaga bersosial dah kureng tak macam muda-muda dulu." Erk...Sudah tua??


Ok. Aku sedar diri...

So...bagaimana..?




M

80% Metrojaya Sale for Pra Hari Raya

Posted by mizzura on Friday, July 30, 2010.
1 Comment

Meh. Jemput-jemput ramai-ramai ke Metrojaya Sale di Stadium Melawati, Shah Alam. Aku memang rajin pergi sini. Saja-saja tengok tapi end up beli jugak barang. Adeih.


.:: Ye.Saya dtg ni!! ::.

Since Fresh Blossom DKNY aku habis, aku bajet nak gak cari perfume gantian yang murah kat sini. Belasah la apa pun. Janji harum semerbak sebab Si apple pink nih takdak promo best cam dapat towel like last time. Rugi orr.. Lagipun ni untuk pakai gi office. Currently, gi office aku pakai Sex & City birthday gift dari Pn BaizuraKadang-kadang aku rembat ODP Light Blue D&G kat rumah. Oh ye, kalau keluar jalan aku pakai yang lain. Yang posh sket, konon-konon confidentlah tu.. hahaha.. posh la sangat. *bajet*.

.:: Minyak Atar Murah-murah..Lai..lai.. ::.

.:: Salvatore Ferragamo + Cutie Toilettries Bag + Losyen = RM180 ::.

.:: For Burberry Lover ::.

End up, tak beli apa pun pasal pening. Semua pun bukan citarasa aku. Lagipun aku kalau beli sebotol perfume makan 2 jam lah nak pilih walaupun berulang kali g kaunter yang sama. Actually, dia buka dari pukul 10.00am ~ 7.30pm. Aku sampai je kul 7.00pm. Around 7.30pm dapat announcement suh bayar kat kaunter. Pedulik arr. Tup-tup 5 minit pastu, dia announce sambung sampai kul 8.00pm. Yihaa!!!


.:: 7.30pm ramai lagi orang ::.

Selain perfume, ada mekap, baju baby, luggage, handbag like Guess, kasut like Hush Puppies, Baju besar, baju kecik, shirt like Renoma etc.. Semualah termasuk pinggan mangkuk nak tayang hari raya nanti. Up to 80% lagi kau. Tak caya?? Beaded Sleeveles Satin Dress from East India Company dari RM179.00 boleh jadi RM29.00. Sesuai jer for those yang nak wat g dinner or mixmatch untuk baju raya nanti.

.:: Ni salah punch ke? ::.

Those yang nak tersinggah Shah Alam for kenduri ke hapa ke. Rerajin lah ke situ ek. Start from 28th July 2010 until 1st Aug 2010 je. Ni baru Pra Raya Shopping ek. Belum Shopping di bulan Ramadhan. Aiyok!


M

2nd Buffered Earnings. Loving it!

Posted by mizzura on Wednesday, July 28, 2010. Filed under:
7 Comments

Semua orang gembira kan kalau dapat buffered earnings.
Saya pun begitu.
Perasan sebab ada iklan static ngam-ngam kat atas latest entri saya.

.:: Kali ini dari Digi pula ::.


Kenapa best?
Duit??
No lah! *Are you sure?*
Saya suka sebab kebetulan memang terpikat dengan promo Digi yang Blackberry Smartphone tu.
Sebab kalau prepaid plan RM2.00 boleh FB, Blog, Youtube, Gmail, Tweet etc.

Cuma satu je masalah saya nak guna pakej itu.


Saya takde Blackberry..



mahupun Blueberry Cheese..




mahupun Burberry…



Peace!

M

Banyaknya Deraf Entri :-(

Posted by mizzura Filed under:
5 Comments

Oh my..Oh my… Banyaknya draft entri saya yer.. sampai 28 tuh. Semuanya gara-gara broadband yang slow. Maka upload gambar pun jadi slow. Maka sangat slow nak publish new entry. SLOW.SLOW.SLOW.

Ok ker… kalau entri panjang lebar tanpa seurat gambar? Menarik tak post tu nanti.. ? hmmm..

                                                       .:: Sudah 28 entries tu....Aiseh... ::.



m

Clarins cakap dagu aku berlapis??!

Posted by mizzura on Tuesday, July 27, 2010. Filed under:
3 Comments

Suatu petang ketika pulang dari kerja dengan letih nya, saya dapat surat ini.

.:: Menang apa plak, tebal semacam ::.

Oh, nak promo Shaping Facial Lift terbaru. Siap ada sample..dan cermin??!

.:: Wahai cermin ajaib, aku cantik ke? ::.

Siap ada intruction nak guna cermin. 
Pandang ke bawah ialah muka tua kita 10 tahun lagi, pandang atas muka muda kita 10 tahun lalu. Wow!!

.:: Bacaan Mentera ::.

Apa?? Dia nak cakap leher aku ni berlapis kuih lapis?? 
Berani betul..!! Tak check apa terus sergah kata leher aku begitu..!

.:: Ada kuih lapis ke kat keliling leher?? ::.

Padahal, aku memang pakai ikut instruction dia tau. Suka sangat pakai ini using their manual auto lifting method. Sambil apply the serum, sambil massage. And the result, was so fresh and so natural!

.:: Iye, saya tak perlu gambarajah ::.


Oh...Bagi product yang baru.. ni takde kerja lain la.. 
Nak suruh aku ganti my old Shaping Facial Lift dengan yang baru. Okaylah. Tunggu habis dear!

.:: Banyak lagi tak habis ::.

To ladies.
 Please get rid of double chin by looking at this site or this site or clarins website click je get rid of Double Chin tips. Quick tips, bila bergambar tinggikan sikit kepala and muka tunduk sedikit. 
Ni Tyra yang bagitau dalam ANTM. "Wanna be on top?"


M

Eh, Nuffnang Buffered Earnings lah..

Posted by mizzura on Saturday, July 24, 2010. Filed under:
2 Comments


Hohoho..Santa Claus berbunyi plak.. Bukan apa. Tak perasan aku, tah bila tah aku ada buffered earning. Maklumlah, kalo bukan pasal Project Alpha earning aku berapa la sangat kan..



.:: Buffered earnings yang pertama::.

Yup. Dari Astro. Die tumpang letak iklan Dottie LR. Bila aku cek...Oh sekarang tengah promo pasal si Dotie yang comel lote itu. Nak kata aku pernah promo pasal Astro, tak pernah pun. Or adakah disebabkan last-last week aku ada hantar surat kat nuffnang tanya pasal buffered earnings... ? maka dia kasihan.. ? Anyway mekasih Nuffnang & Astro!!!


.:: Astro book tapak ramadan di blogku::.

Whoop..before that..sebagai token of appreciation, meh aku promo sket. Besok adalah last day untuk korang berpeluang dapat Pakej memanjakan diri kat Spa Jentayu dengan pelakon Dottie selama 2 1/2 jam. Apa yg diorang offer?

Urutan Tradisional satu body kau!
Mandi Krim & Treatment rambut yeay!
Rawatan Kulit kepala

Sorilah Astro, aku baru je perasan Dottie ni ada kat Channel 104 every Monday 10pm. Next Monday aku tengok eh.. Haii.. rugi aku tak dapat Pakej Jentayu Spa yang dipunyai Sheila Majid itu T______T



M

Ingat 5 Perkara, Sebelum 5 Perkara..

Posted by mizzura on Thursday, July 22, 2010. Filed under: ,
4 Comments

Story 1

Hari Isnin tu, sedang baring-baring kat katil *Mode MC yang borink* Tiba-tiba dapat Notification FB thru Celcom SMS from my exroomate Eda.

“Menerima berita melalui email pd pg ini. Kepada sahabat2 semua mohon sedekahkan Al-Fatihah buat sahabat kita Mohd Khairi Nizam….”

Saya sms Eda, tnya, betul ke? Sebab apa? Katanya sebab lemas kat pulau and the saddest thing was, her wife just give a birth to their first baby. Sedihnye… Ya Allah, semoga kau tabahkanlah hati isterinya and anaknya.. Al – Fatihah..

Story 2

A fren of mine, called me. Die cakap Remy dah dua minggu kat HTAR. Kebetulan, rumah aku memang dekat dgn hospital. On that day jugak aku tak singgah terus, kebetulan aku balik lambat and takde kawan nak teman ke hospital and since Si Manis Jantungku ke Hong Kong plak. Malam tu jugak pukul 2-3 pagi date 24-Jun-2010 saya dapat sms beritahu dia sudah meninggal. Innalillahiwainnahirajiun…

Sigh! kalau lah aku visit dia malam tu…Lesson learnt – Kalo ada ruang, setelah diberitahu…terus melawat supaya tak menyesal…



End of Story

Dua kejadian yang berulang ni buat saya sedar.. Yang mungkin hidup kita tak lama.. Tiba-tiba terpikir, eh apa yang aku dah capai selama ni, dah cukup senangkan mak bapak ker, aku ada sakitkan hati orang ker, berhutang ngan sesiapa ker, kalo aku sakit/mati nanti aku akan nyusahkan orang ker and bermacam-macam lagi termasuklah..eh aku tak kawin lagi ker?

Soalan last tu mesti buat orang cakap ha baik cepat-cepat. Masalahnye ajal dan maut di tangan tuhankan.. kat mana-mana pun tuhan boleh tarik ajal kita. Syukur, saya masih mempunyai kedua ibu bapa yang sihat dan dikelilingi orang yang menyayangi saya.

Semoga kedua-dua arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang soleh. Dan semoga keluarga mereka tabah menghadapi semua ini... Al-Fatihah…

Kepada yang hidup, marilah menghayati bait-bait dalam lagu Raihan - Demi Masa

Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara,
Sihat sebelum sakit,
Muda sebelum tua,
Kaya sebelum miskin,
Lapang sebelum sempit,
Hidup sebelum mati.


.:: Merenung masa depan ::.





M

ONG BAK III

Posted by mizzura on Tuesday, July 20, 2010. Filed under:
5 Comments

Adoii.. Penat type tetiba pc mati.. and entri yang type tadi tak sempat save. Grrrr..gong..gong..hehe.

Last Sunday, sempat lagi layan citer Ong Bak 3. Sebab about last 2 years dah tengok Ong Bak 2, so alang-alang meh perabih kan trilogi dia ni. BTW, tahun ni banyak trilogi eh. Current pun tengah tunjuk Eclipse which is no 3 for Twilight Saga.


Seperti biasa, masuk lambat adalah kami.Masuk je cerita dah start sebab Si Manis Jantungku My Sweetheart sempat solat *aminn...itu lagi pentingkan*. Tau-tau je Si Hero Tien ni dah kena kepung and habis kena hentam sampai lembik, sampai dah nak mati pun..

Ada pulak tetiba, satu budak dalam wayang kat Bukit Raja ni tetiba jerit "Bangun-bangun" followed by gelak tawa oleh group dia. Bajet cool lah tu. Oit, orang lain pun bayar tiket wayang dol. Respek ar sket. Kecoh betullll!!!

Fine.

Back to story, cerita dia a bit slow and kurang agresif compare dari Ong Bak 2. Waktu Tien dah sembuh, awek dia ajar dia berdiri sambil nyanyi lagu yang quite kelakar... no..noi..noi..no..noi.. Erk? Pengarah, takde lagu lain ker..?


Kali ni Tien di ajar lebih supaya rilex kan minda and jangan ada dendam terhadapa musuh dengan cara tarian. Part ni quite kagum sebab menonjolkan unsur-unsur kebudayaan Thai klasik dengan tarian diorang. Malaysia patut contohi ini. "Takdelah nanti gaduh, ni tarian kami, ni tarian kamu"

Apa cerr? plak si orang jahat?? Nama pun The Final Battle.. Tengok sendiri lah yer :-D Daaa....


M

Akan ke Spain Training Bola dengan Christiano Ronaldo *YAKIN*

Posted by mizzura on Saturday, July 17, 2010. Filed under: ,
7 Comments

Wah, demam Piala Dunia tak habis lagi tau! Terbaru ada contest dari Castrol EDGE dannnnnnnnn HADIAH UTAMA ialah....*jeng jeng jeng*


TRIP KE SEPANYOL BERNILAI RM20k *cukup ke ni* 
SELAMA 4 HARI DI HOTEL 4BINTANG, KOTA MADRID!!!!
*huruf besar, expression sangat mendambakan hadiah ini okey*

itu je???
Ada lagi...

JOIN TRAINING DENGAN CHRISTIANO RONALDO KU KAT REAL MADRID



TENGOK REAL MADRID LAWAN BOLA KAT BARNABEU STADIUM 



STADIUM GUIDED TOUR 



CITY TOUR DENGAN JURUCAKAP DISEDIAKAN IN ANY LANGUANGE 
*Teman nak mintak jurucakap loghat peghok, mika ader?* 

+

 SHOPPING SAKAN 
*Yang ni teman setuju bebenor and jangan cancel agenda ni kay*


Saya nak. Saya nak.

Esok ialah to do list saya untuk melangkah-langkah *instead of selangkah* ke Sepanyol nih.


TDL 1
Beli Castrol EDGE Engine Oil yang ada lambang World Cup South Africa tu.


.:: Nampak tak logo South Africa WC 2010 tu ::.


TDL 2
Tangkap my best shoot tendang bola. Cameraman needed! Oh ye, kalau nak extra 10% votes kena bergambar dengan Ronaldo Standees kat Castrol Auto Servis pulak.

.:: Castrol Auto Servis ada kat sini ::.

TDL 3
Submit my best photo shoot and key in Code number yang ada sekali dengan lambang World Cup time beli Castrol EDGE Engine Oil kat laman web castrol.

.:: Photo BOLA netball boleh ke ? ::.

TDL4
Login FB, pastu shout kengkawan. Korang...!!!! UNDI AKU!! AKU NAK G SPAIN JUMPE RONALDO :-). Pastu pejam mata lima saat, tengok sape like shout or sape comment. Bajet diri fofular lah tu...

Okeh Set. Tugas untuk esok.

.:: Share with your friends too ::.



Hadiah kedua (APPLE IPAD 3G), ketiga (CANON DIGITAL IXUS 300HS) and saguhati (APPLE IPOD SHUFFLE) dan macam-macam hadiah semua ni tak nak dengar dah. Ronaldo ku jua yang ku dambakan sikalang!!

.:: Wah.. Nak ipad jugak :-) ::.


Oppppssss...


Aduh..
Baru je Ahad lepas servis kereta. Cepatlah next servis!!

M

Knight & Day

Posted by mizzura on Monday, July 12, 2010. Filed under:
4 Comments

Dah lama saya tak update pasal movie. Last time , tengok Shrek & Toy Story 3 punnn tak sempat nak post entri. Semalam malam sempat lagi tengok cerita Knight & Day. Movie kul 8.15pm, tapi masuk around 8.15pm++ tapi cerita dah start sket. Whatt??? Aiseh. Iklan lupa tayang kot :-)

 .:: Poster ::.

Alkisah, covered agent yang cool si Tom Cruise ni ada mission nak selamatkan  sejenis Bateri - Zephyr daripada tangan penjahat especially Antonio Quintana. Konon-konon kalau jatuh ke tangan penjahat, habislah dunia. *Semua cerita org putih konsep dia mesti camni kan..perasan tak? Tapi diorang pandai buat tak nampak streotype sampai kita pun puji cerita omputih bagus*

.:: Eee.. Marah Katie & Suri nanti ::.

BTW, accidently sorang awek si Cameron Diaz secara tak sengaja terlepas masuk dalam kapal terbang yang ada penjahat yang nak kejarkan Si Tom Cruise nih. Tak pasal2 minah ni terikat ngan mamat tu hampir merata tempat dari Boston sampai lah Sepanyol *kebetulan ke kesajaan ni??!!*. Ada part yang kelakar jugak so tak la rasa boring sangat sebab cerita ni genre komedi, action and sexy too..auw..auw.. *bunyi musang gatal*

.:: Di kejar dek lembu sepanyol - merah! ::.

Dan yang best part ialah.. saya jatuh cinta dengan senyuman Tom Cruise. haha.. suker arr tengok setiap kali dia senyum. Rasa dekatttt je di hatiii.. Jangan risau si Manis Jantungku Sweetheart takkan cemburu punye. Nanti nak suh dia practise wat senyuman begitu.. :-) :-) :-)

Alaaa.. Tom cruise pun takkan pandang sebelah mata kat saya pasal saya pendek.. jadi dia takkan nampak.. huh..

.:: Look at his smile ::.

.:: Mari practise senyum  :-) ::.

M

Next 4 years, Final World Cup will be at Aquarium.

Posted by mizzura Filed under:
5 Comments

At first, everybody was surprised with this octopus prediction...

.:: Yummy Germany box got mussels with cheese ::.


Later, it became a phenomenon..

.:: And here a lots of BBQ Oyster..blurrp.. ::.


And received a death threats...

.:: Why me? Im juz looking for my food ::.


Conclusion?

.:: Food...food..food.. ::.



Next 4 years, the world cup location will be changed to Aquarium with only 1 player..

|
v
PAUL the octopus :-)




M

Last kopek for Blue Bears

Posted by mizzura on Saturday, July 10, 2010. Filed under:
5 Comments

Yesterday i went to Blue Cube. To redeem another two blue bears. The Bearzil and Bearitalia loooosssser. [Fans dont get mad with me].

.:: Meet the team ::.

I love my blue bears collection chooo much!! How dare you Englbear claimed me as Cruel type of Sista. Maybe im not that kind of person like my dad who keep his Blue Bears [OMG my dad collecting this too??!] in that ikea glass door cabinet. [my mom really angry with this "bluwey furry" things - semak jer]

But, at least i let you free, meet with other beary-beary, lepak on my bed and whatsoever not like others who still in the plastic. Shame on you Englbear!!

Oh this 2 days will be a dub dab dub dab to yeberibadi. See what happened at my office yesterday. Vote goes to Holland or Spain?????

.:: The Loser support the Next Winner ::.

Oh btw, i forgot to redeem my Spain lor...! Should i??

M

SMS & Menang Lagi...!

Posted by mizzura on Thursday, July 8, 2010. Filed under: ,
7 Comments

Korang tau kan saya Die Hard Fan Kipas Susah Mati Majalah Cosmopolitan. So last week, saya dapat 2 notification yang saya menang 2 menda. Saya hingat dia nak bagi yang Free Foot Spa session kat True Spa tu. Rupanya ada yang lain lagi!!! Ini buat saya SAYANG sama Cosmo :-*****

.:: One from OPI ::.

.:: Second from ORIGINS ::.

First, bila dapat msg kata menang OPI product, i tot quitek kuku tu. Sebab pikir-pikir, masa bila plak saya send sms untuk promo ni. Rupanya menang Coconut Melon Body Cream from OPI yang berharga RM59.00.. Bau dia wangi ala-ala exotic sket pasal ada kelapa parut dalam tuh. Adeh lotion-motion yang kat rumah ni pon tak terhabis lagi..

.:: mm...juicy lotion!! ::.

Second prize, tak terkejut sangat sebab dah mention nama dalam Cosmo July saya  menang. But didn't expect the notification will be send earlier like this. Yang kelakar,  my office mate cadlynn pun menang jugak. so kitorang decide pergi sekali la..Yehooo!. [and dia sangat terkejut, saya masuk building tu macam dah biasa kerja situ..]

.:: Nak peram untuk buat hantaran boleh ? Jimat lelaki itu :-) ::.

Wah.. Tak sabar plak nak try. tangan ni gatal dah nak guna... ke simpan.. ke try.. ke try pastu simpan.. hmmm...


M

Itu huruf M cikgu..

Posted by mizzura Filed under:
10 Comments


Itu huruf M cikgu...!!!
HAHAHAHAHHAHAHA... *Gelak besar Ramli dengan kawan-kawannye*


.:: Hasil kerja Pendidikan Seni kategori C+ - BUROK ::.

Ok, saya ada dua tag contest yang dah expired. Haruslah ezmaliza & cadlynn boikot saya lepas ini. Jangan menyesal tag saya lagi tau! Moh tengok bawah apalah yang di tag Eifa ni yer :-)

Jawab soalan dibawah menggunakan huruf pertama nama anda!


What is your name : 

Mizzura for Mizz - Zura (Cik Zura) 
[bukan nama sebenar..boleh?] 
btw my real name start with "M" also

A four letter word : 

Miow....

A boy's name:

Mustapha..hahahha..

A girl's name 

Melissa.. 
[nama anak]..peace!

An occupation:

Menunggu ayam jantan bertelur... ish.. ish.. ish..

A colour :

Maroon..okay tipu...the first in my mind was Magenta

Something you wear:

Mini Skirt... 
[translate Bahasa Melayu Kain Dalam..]

A food: 
Macarron..! 
Tetiba teringin ini bila Fiza dok shout dalam FB

Something found in the bathroom: 

Mangkuk Tandas

A place: 

Mecca/Mekah! 
[10 years target..kalau punya uang bisa bawa family dan diriku ke sana]

A reason for being late: 
MALAS...
[Sangat malas being punctual]

Something u shout: 

Macam bagusssssss... + muka kerekk seribu...

A movie title:

Mean Girl .. 
[ni je ada dalam otak. padahal nak elakkan dari Lindsay Lohan]

A musical group: 

Marhaban Wanita Kg. Pinang Sebatang.

An animal: 

Mentadak Mentadu..camne  dia tidur??

A street name: 

Moon Walk... itu nama jalan ke??

A type of car: 

McLaren F1for USD$970,00... anyone??


~
~
~
~
Lor... sikit nyer.. I tot ada hadiah untuk last question tu :-)

Anyway thanks so much to Eifa yer..


Cendelamata Dali Hong Kong

Posted by mizzura on Monday, July 5, 2010. Filed under: ,
3 Comments

Lokasi: Kedai kopi , Lakeside Shah Alam

Time: 6pm GMT+8 Kuala Lumpur

Main Course: Chicken Chop Champion RM12+ yang cinonet & Mee Bandung RM6 yang once serve banyak lalat datang coz of the semell of udang.
[No picca - camner leh lupa snap?]

Drinks: Air Asam Boi Madu & Pink Guava Juice


Alkisah, bag diatas telah disampaikan dengan jayanya ketika kejadian oleh pemegang passport Malaysia yang ada chop HongKong. Wuuu..Disneyland! Mari kita semak apa barang ada. Kot-kot brand Mickey yang mahal tak or skirt polka dot Minnie Mouse ker...? Heh =))


Wah, I Love HK! Plus this collection, saya dah ada 3 t-shirt I Love "Country". Yeah..Thanks bebeh. Size M besar ooo.. Rasa macam nak pergi bersukan plak.. Ok, Next..

.:: Eh apasal rotate 90 deg plak ::.

A t-shirt again.!! Yeah from Disneyland..!! Tapi takde kepala?? Lupa lukis ke...? So kepala saya lah jadi Lilo itu..  Haha, Lilo bertudung. Yang ni ada pair.. sangat comel si tukang beli coz nak pair2 lagi. Love ya! Oh tengok, bawah ni, badan Lilo dah tukar kepala Blue Bear =))

.:: EnglBear tak mahu pakai Jersy England lagi ::.

The most adorable souvenier i received was this! The Red Panda. Rupanya, kat China ada panda merah.. Ingatkan Panda mata lebam je ada kat sana. Comel sangat & boleh seluk tangan dalam badan macam puppet play tu. Tapi confius kenapa ada antenna atas kepala. Adakah ia same species dengan teletubbies?

.:: Opss..Apa ni flash-flash. Malulah ::.

.:: Antena ni boleh link dengan CJ7 ::.

Next, a pinky jade mahjong tiles with chinese character yang bermaksud "Prosperity" atau cakap lidah belacan ialah KAYA!!!. Amiinnnn.. Semoga saya kaya ilmu, kaya budi bahasa & kaya rayalahhh. Kaya apa lagi yang orang nak!!

.:: Aik terbalik?! Pusing kepala je lah ye ::.

Thanks to my sweetheart...!!! Paling suka the Red Panda Puppet.. Tak aci betul pergi Hong Kong tak ajak.. :-(((((( Takmo kawan lima jam ni. Wek!!

P/s: Kenapa gambar upload tak betul ni!! Err. Malas nak betulkan. Peace!




M