Parti buih kat office

Posted by mizzura on Wednesday, December 22, 2010. Filed under:

jeng..jeng..jeng...entri ni takde satu gambar aku dengan buih punnnn...

Harini kat dept aku sunyi jer pasal ada 2 out of 6 yang tinggal. Bos & Senior 2 sudah balik raya kat Filipina. Senior 1 pergi site kat Kuantan. Junior pergi site kat Port Dickson. Aku pun semalam dah gi site kat Shah Alam. (Ha, lynn...tak reti2 nak gi site ker..ahahahaha). Maka tinggal lah aku ngan dak lynn ni..

Kami berangan nak buat parti buih dengan sabun berbusa yang tidak meninggalkan bau hapak pada pakaian..Nak join...? JJJJommmmmm...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






"Kring..kring..." *sigh...sapa kol? kacau mood kitorang nih*


Nasi Tambah:
Entri best-best takleh nak post pasal gambar tarak..

4 Responses to Parti buih kat office

  1. fairus

    Huh.. Baik punya buih.. :p

  2. ♥♥ Kasut Pink ♥♥

    nak join...hiks

  3. Yutaka Mushimura

    nk join gop...adekah kene berlakon n galak seperti wanita jugak???

    hahhaha....xmo aq...lagak2...:)

  4. CaDLyNN

    hahahaha....nikmat betul tinggal berdua..
    eh..yela..bile aku nk pegi shop ni? kuantan dah lame memanggil2 ni~ haruskah aku menyambung entry ko ni disana~ hehehehe..atau aku copy paste jerk..keh3x..

Leave a Reply