Not attending Maysaa London presents LIVE FASHION / LOVE MUSIC

Posted by mizzura on Tuesday, December 14, 2010. Filed under:

Urgh..Beria-ria aku nak tengok muka Hana Tajima ni..Siap berangan dapat jadi first comer untuk duduk kat dalam black box. Siap dah rehersal lilit-lilit shawl bajet fesyen sama Hana Tajima..Urghh..keji-keji..kerja nak tiru fesyen orang jer. Malu, sebab status kat FB cakap ATTENDING. *wink*


.:: Budak tak tau malu cakap attending ::.

First 150 gorgeous akan dapat duduk dalam black box, the rest duduk white box . Tak tahulah berapa rat yang datang ,ikut FB sudah 500orang. Tolak aku dengan kawan yang tak jadi datang sudah 497 orang. Ramai tuh. Last aku bersesak dikalangan wanita ialah waktu PINK Shopping Night.

Sesiapa yang termasuk kategori terlepas macam aku, marilah kita tunggu entri keluar dekat blog Maysaa aja..Kui....kui.....kui...

Hana Yuna
.:: Wah makin akrab mereka ::.

photo from stylecovered

6 Responses to Not attending Maysaa London presents LIVE FASHION / LOVE MUSIC

  1. ilyani

    aaaaaa. sangat2 wrong time + wrong place T_T
    ada je event best kat KL time i kena terperap di nibong tebal sibuk nak viva nih.. hopefully next year ada lagi.. kena awal2 amik leave la haha :P

  2. Hamizah Syamimi Supian

    kenapa tak datang..huhu..memang ramai yang datang, ada yg tak dapat masuk black box..anyway, hopefully ada lagi event from Maysaa macam ni..hehe ;)

  3. mizzura

    @ilyani
    hopefully jugak..sangat harap dia buat kali kedua..sigh.. :-(

  4. mizzura

    @Hamizah Syamimi Supian
    harapnyer begituler...nak buat caner..kerje mencemburui diriku :-)

  5. ~eZmALiZa~

    fofulerrr btol mereka ni kan..hik3.. :)))))

  6. Anonymous

    Sedih keatas diri sendiri.....yang gagal manage masa dengan betulll bukan sahaja black box...white box pun x jejak....sori mazur....:(---->rasa mcm dh byk kali kansel plan....SORI sesangat....ds is jus not me....huhuhu-SOE-

Leave a Reply