Narnia (The Voyage of The Dawn Trader) - Thanks Cosmo Sponsor Tickets!

Posted by mizzura on Monday, December 13, 2010. Filed under:

Ha, panjang pulak letak title kat atas nun. Ya betul minggu lepas saya telah dua kali tengok cerita Narnia tau. Mentang-mentang dapat 10 tickets free dari Cosmopolitan. Eksyen ulang-ulang tengok. Cuba pakai duit sendiri. Sekali seumur hiduplah gamaknya.


.:: Pinjam picca Cadlynn ::.

Back to Narnia, aku actually masuk wayang lambat sikit on Saturday. Dah la tu duduk seat depan sekali - baris C tapi tengah. Satu family kitorang semua termiss permulaan cerita. Nasib adik aku sorang tu dah tengok Narnia 3D. So..takdelah clueless sepanjang cerita tu. Tapi esoknya Sunday keluar dating beria-ia nak make sure masuk awal pasal taknak sejarah semalam berulang.

Watak lain biasa jer cuma ada watak baru iaitu Eustace - merangkap sepupu kerek si Edmund & Lucy Pevensie. Lucy makin besar makin comel :-). Diringkas kan Narnia TVTDT ni agak ringan sebab kita boleh bajet lah apa yang berlaku. Cuma kali ni dia kembangkan lagi tanah jajahan Narnia. Besar jugak eh..Narnia ni.. - To the end of the world! Sebut ni kena jerit-jadi sebut lagi sekali..TO THE END OF THE WORLD!!!!!!!!!!


Kesimpulan untuk cerita musim cuti sekolah ni. Aku rate Rapunzel - 4.5 , Narnia - 4 & HP7 - 3. HP7 maybe ada yang tak setuju tapi..mungkin faktor jalan cerita slow & cinema condition buat aku rate HP7 - 3. Whatever it is..sila tengok rapunzel ye - Bak kata-kata member Rapunzel ~ Classic Disney Magic!

m

2 Responses to Narnia (The Voyage of The Dawn Trader) - Thanks Cosmo Sponsor Tickets!

  1. ♥♥ Kasut Pink ♥♥

    oMG! 10 tickets? tgk smpai juling la zura... haha

  2. CaDLyNN

    Pergh...10 tiket..tp 2 tiket aku pinjam utk jual ke lalan..wakakaka

Leave a Reply