Milo padat

Posted by mizzura on Wednesday, December 8, 2010. Filed under:


Ni kereta siapa ek..? Aku terjumpa parking kat flat opposite Alpha Angle, Wangsa Maju. Time tu aku nak hantar hadiah-hadiah wedding sepupu aku ke rumah dia. Tup-tup terjumpa ini. Teringat plak iklan kereta milo penuh padat tu..huhu...

Teka teki teka teku..

Berapa banyak teddy bear ada kat dalam kelisa ni...??

Takpelah..tak perlu jawab..bukan ada hadiah pun... 

Berapa banyak teddy bear ada dalam kereta korang???

m

14 Responses to Milo padat

  1. ilyani

    omg. haha. kalu eksiden ni.. alangkah ramainya nyawa terkorban..

  2. Far-rah

    tuan dia pun mesti comel je kann

  3. Hajar

    hai mizzura,
    bukan main byk lagi teddy bear..kereta saya x de teddy bear pun..

  4. CaDLyNN

    taktau bape byk teddy bear tu..dan takde teddy bear dlm kete saya..tak machola ada teddy bear dlm kete..huehehehe

  5. Amirrah Zawani

    mak aih...
    mmg banya gila..
    menutup pandangan pemandu tu..
    i xda kereta lagi, so 0 teddy bear lah =_=

  6. mizzura

    @ilyani
    janganlah berdoa begitu..kesian teddy pun terkorban nanti..

  7. mizzura

    @Far-rah

    yg pasti mesti girl..

  8. mizzura

    @Hajar

    samalah..kita pun takde 1 bear pun...kitalah bear itu..hehe..

  9. mizzura

    @CaDLyNN

    yelah...gua pun rasa tak brutal kan..haha...

    p/s: yeah...berjaya jugak rembat tiket free tadi kan..yihaaa...

  10. mizzura

    @Amirrah Zawani

    dulu waktu takde kereta selalu plan nak letak teddy pink panther tu..comellll........

  11. fizamior

    hahahahaha... aku 1 teddy bear pun xde dlm kete. =)

  12. Tihara

    aiyohh..cumel2 jer..kiki :p

  13. Solihin Zubir

    haha.. giler! taksub ngan teddy bear smpai camtu skali..
    btw, nice n sweet..

  14. ErRy K's

    wahhh gila comey teddy2 dy ! ngahaha..

    (P/s : HI OWNER ! sje blogwalking sat )

    ~ eRRy ~

Leave a Reply