Milo padat


Ni kereta siapa ek..? Aku terjumpa parking kat flat opposite Alpha Angle, Wangsa Maju. Time tu aku nak hantar hadiah-hadiah wedding sepupu aku ke rumah dia. Tup-tup terjumpa ini. Teringat plak iklan kereta milo penuh padat tu..huhu...

Teka teki teka teku..

Berapa banyak teddy bear ada kat dalam kelisa ni...??

Takpelah..tak perlu jawab..bukan ada hadiah pun... 

Berapa banyak teddy bear ada dalam kereta korang???

m

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

14 comments:

  1. omg. haha. kalu eksiden ni.. alangkah ramainya nyawa terkorban..

    ReplyDelete
  2. tuan dia pun mesti comel je kann

    ReplyDelete
  3. hai mizzura,
    bukan main byk lagi teddy bear..kereta saya x de teddy bear pun..

    ReplyDelete
  4. taktau bape byk teddy bear tu..dan takde teddy bear dlm kete saya..tak machola ada teddy bear dlm kete..huehehehe

    ReplyDelete
  5. mak aih...
    mmg banya gila..
    menutup pandangan pemandu tu..
    i xda kereta lagi, so 0 teddy bear lah =_=

    ReplyDelete
  6. @ilyani
    janganlah berdoa begitu..kesian teddy pun terkorban nanti..

    ReplyDelete
  7. @Hajar

    samalah..kita pun takde 1 bear pun...kitalah bear itu..hehe..

    ReplyDelete
  8. @CaDLyNN

    yelah...gua pun rasa tak brutal kan..haha...

    p/s: yeah...berjaya jugak rembat tiket free tadi kan..yihaaa...

    ReplyDelete
  9. @Amirrah Zawani

    dulu waktu takde kereta selalu plan nak letak teddy pink panther tu..comellll........

    ReplyDelete
  10. hahahahaha... aku 1 teddy bear pun xde dlm kete. =)

    ReplyDelete
  11. haha.. giler! taksub ngan teddy bear smpai camtu skali..
    btw, nice n sweet..

    ReplyDelete
  12. wahhh gila comey teddy2 dy ! ngahaha..

    (P/s : HI OWNER ! sje blogwalking sat )

    ~ eRRy ~

    ReplyDelete

Featured Slider