Carbonara Sedap kat Pizzeria


 


Sapa fans carbonara? Aku jumpe satu yang sedap kat Pizzeria, Hard Rock Hotel, Penang. Rege dalam RM20~30 aku tak hingat - portion makan 3 orang pun tak habis kot. Alah yang pasti setiap meal kat sini >RM20 tapi serius...anda takkan hampa..Jadi kosongkan tangki korang before datang makan sini.

.:: Nama Pacific Passion ::.
(ada unsur-unsur rasa ubat demam kanak-kanak tapi still sedap)


.::Daging Burger tebal sumpah semput kalau makan ::.

.:: Crunchy Pizza ::.
(sorry nama semua lupa)

.:: Caramel Latte ::.

The best part kalau nak dinner sini ialah apabila orang belanja makan...yehuuuu...!!!!!!!!!!! Selamat poket kering hujung tahun aku. I lap muka so much orang suka belanja-belanja nih. Toceh..toceh..


.:: Birthday cake? ::.
(Bestkan dapat birthday surprise gini - ni resolution aku 2011)

Anyway, Happy Birthday again to Fida (-_*) !

m

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

9 comments:

  1. laparnye tengok gambo2 makanan tu..hueee

    ReplyDelete
  2. best nyo..semua nya sedap hingga menggigit jari :)

    ReplyDelete
  3. @Tihara jangan gigit jari nanti putus pulak..haha..

    ReplyDelete
  4. dari gambar sahaja dah tau..level of kesedapan-nya..

    New Topic: "Coupling" Trend

    ReplyDelete
  5. PROMO FOR BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS FOR 9/1/11 IS STILL AVAILABLE FOR THOSE WHO WANTS TO REGISTER!!!
    FEES: (NORMAL) RM350 (PROMO) RM295 ONLY!!
    LOCATION: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM
    DATE: 9/1/11

    PM OR SMS TO 016-2128740 TO REGISTER. HURRRY!!!!!!!!!
    *ONLY COUPLE SEATS AVAILABLE!

    ReplyDelete
  6. Yayyy.. Terliur betul tgk gmbr carbonara tuh.. mmg fav pasta aku.. malam ni jg aku gi Naili's.. huhu

    ReplyDelete
  7. mcm sedapp je..
    kne try ni..
    =)..

    ReplyDelete

Featured Slider