Carbonara Sedap kat Pizzeria

Posted by mizzura on Tuesday, December 28, 2010. Filed under:


 


Sapa fans carbonara? Aku jumpe satu yang sedap kat Pizzeria, Hard Rock Hotel, Penang. Rege dalam RM20~30 aku tak hingat - portion makan 3 orang pun tak habis kot. Alah yang pasti setiap meal kat sini >RM20 tapi serius...anda takkan hampa..Jadi kosongkan tangki korang before datang makan sini.

.:: Nama Pacific Passion ::.
(ada unsur-unsur rasa ubat demam kanak-kanak tapi still sedap)


.::Daging Burger tebal sumpah semput kalau makan ::.

.:: Crunchy Pizza ::.
(sorry nama semua lupa)

.:: Caramel Latte ::.

The best part kalau nak dinner sini ialah apabila orang belanja makan...yehuuuu...!!!!!!!!!!! Selamat poket kering hujung tahun aku. I lap muka so much orang suka belanja-belanja nih. Toceh..toceh..


.:: Birthday cake? ::.
(Bestkan dapat birthday surprise gini - ni resolution aku 2011)

Anyway, Happy Birthday again to Fida (-_*) !

m

9 Responses to Carbonara Sedap kat Pizzeria

  1. CaDLyNN

    laparnye tengok gambo2 makanan tu..hueee

  2. Tihara

    best nyo..semua nya sedap hingga menggigit jari :)

  3. mizzura

    @CaDLyNN makan ngan sapa tu lin..hahaha...

  4. mizzura

    @Tihara jangan gigit jari nanti putus pulak..haha..

  5. peah @ peps

    dari gambar sahaja dah tau..level of kesedapan-nya..

    New Topic: "Coupling" Trend

  6. Eyra Rizal: Your MUA

    PROMO FOR BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS FOR 9/1/11 IS STILL AVAILABLE FOR THOSE WHO WANTS TO REGISTER!!!
    FEES: (NORMAL) RM350 (PROMO) RM295 ONLY!!
    LOCATION: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM
    DATE: 9/1/11

    PM OR SMS TO 016-2128740 TO REGISTER. HURRRY!!!!!!!!!
    *ONLY COUPLE SEATS AVAILABLE!

  7. Desk Of Karlo Santeekee

    Yayyy.. Terliur betul tgk gmbr carbonara tuh.. mmg fav pasta aku.. malam ni jg aku gi Naili's.. huhu

  8. amas

    mcm sedapp je..
    kne try ni..
    =)..

  9. Zara

    nice pics!

Leave a Reply