Capek + Cuti = Cowabanggaaa!

Posted by mizzura on Monday, December 20, 2010. Filed under:

Aku kalau gi travel &  balik rumah hari Ahad, mesti esoknye Isnin dah start kerja. Jaranglah cuti. Kadang susah nak dapat pun pasal dah cuti lama ada hati lagi nak sambung lagi hari Isnin. Sigh!

Anyway, hari ni aku sangat bangga sebab harini aku dapat cuti..yeay..yeay..Apa harus aku lakukan eh.

Yang pasti aku nak buat apa yang patut aku buat before New Year. Yang tak berkenaan jangan kacau yer..lagi-lagi yang berkaitan office. Aku cutilah ooii !

*Mode Bahagia*

5 Responses to Capek + Cuti = Cowabanggaaa!

  1. CaDLyNN

    oi! apsal aku kene buat report bos..haha
    bukan nr ke acting....grrrr...tekanan betul~ hahah

  2. sya

    cuti aku tggl seketul jek huhuhu...bru smpi dri jhr kul 2pgi..klu panda tgk aku sure dia igt kami adik beradik

  3. mizzura

    @CaDLyNN
    ek..itu report cutt off day 20 hb ker..? kalo malas longgok jer besok..haha.. :-)

  4. mizzura

    @sya

    haha...sya boleh aku war2 kat berita ni..panda dijumpai di malaysia..ahha...

  5. fizamior

    weh cepat upload gambar pizza. aku nk cilok. hahahaha... xsempat nk snap mknan korang haritu :(

Leave a Reply