Bersepah-sepah!

Posted by mizzura on Wednesday, December 1, 2010.

Aish..blog aku ni bersepahlah. Dengan header tak settle-settle, maklumlah aku bukan ada photoshop. Nak guna kena pinjam laptop adik plak. Sekarang ni sedang study tip-tip dari bloggers camana nak tukar layout lah, header lah, comment lah bla..bla..bla..bla..


Jangan risau, blog akan berjalan kaki seperti biasa. Tak perlu lah kot nak letak "UNDER CONSTRUCTION". Nanti tak pasal-pasal nak blogwalker pun nak kena pakai safety helmet. Bukan ke kalau UNDER CONSTRUCTION tu bahaya sebab nanti macam-macam objek-objek keras dan tajam boleh jatuh kena kepala kita. Silap ek? Sorry lah, ni dari fahaman civil engineer..hehehehe...


Caiyok..caiyok..need changes before new year! Anyone nak advise pasal mencantikkan blog? Thanks in advance dear!


m

6 Responses to Bersepah-sepah!

  1. ♥♥ Kasut Pink ♥♥

    chaiyok chaiyok.. x br nk tgk wajah baru...

  2. Solihin Zubir

    sy pun niat nak ubah skit pnampilan blog sy menjelang tahun baru nnt.. hehehe..

  3. CaDLyNN

    wah~ dah tuka nnti ajar aku cmne ek :)

  4. ~eZmALiZa~

    ouh..tahun baru, template baru ye??errmmm..nak ubah ape ye?? hehee... :D

  5. fizamior

    tlg cantikkan blog aku jugak pls! especially tang header tu. giler ahh aku xde blogheader.. huhu... civil engineer mmg xreti nk cantikkan blog eh? hahaha

  6. MY HEART

    Salam kenal ^_^.

    Jalan2 dan singgah sini.Good luck untuk cantikkan blog...

Leave a Reply