Tuala Wanita Cool Design

Posted by mizzura on Friday, November 12, 2010. Filed under:

Perasan tak, laptop dulu kosong hitam biasa aja kan. Sekarang HP, Lenovo, Dell semua pakat buat design funky, retro, abstract sebagai memenuhi gaya hidup muda remaja, urban, ada stylelah  dan bla..bla..bla..






Tak kalah, peti ais pon instead of color hijau, silver/gray, putih punnn dah ada yang design funky-funky kasi nampak ceria je rumah. Tak perlu lagi letak alas quilting peti ais yang kita buat time projek ERT.






Dannn...kini ada satu lagi barang kegemaran wanita tetap tak kalah nak nampak cooolll bila dipakai. Ye..rasa cool bila dipakai ye..bukan sebab ada ice atau peppermint tapi sebab ada corak warna warni ini.....














Mana aku tau semua ni?

Satu hari dapat email dari Kotex, maka teruslah ke Link yang diberikan.

Lepas ke link itu, korang akan dapat 
macam-macam info pasal tuala wanita warna warni ni. 
And , jangan lupa untuk klik mintak sample tau! 




Agak rajin takde kerojer, buatlah quiz untuk test personaliti korang.
 Dan result aku ialah:




Nak jugak kan? Silalah ke website KOTEX-WOW



m