[S]A[L]A[M] [A]I[D]I[L]I[L]A[D]H[A]

Posted by mizzura on Wednesday, November 17, 2010.

Selamat Hari Raya Haji eh Korban eh Aidiladha eh..ha mana satu tu..? 


Semua pun boleh...


Pergi tengok lembu kena sembelih tak? Itulah aktiviti wajib aku waktu kecik sebab rumah depan padang aja. Belum hari korban pun aku and adik-adik akan pergi ice breaking dengan semua lembu-lembu yang ada...tapi itu..kecik-kecik duluuuuuuuu......


Semalam adik cakap kat area Tmn Seri Andalas, Klang, waktu dia otw home nampak lembu tengah berlari-lari anak..diikuti dua tiga orang berlari-lari pecut dari belakang lembu tu. Pastu lembu tu berenti parking kat area pasar Andalas..penat lah tu..Kah..kah..kah..


Boleh bayangkan tak?

*
*
*
*




[S]A[L]A[M] [A]I[D]I[L]I[L]A[D]H[A]


.:: Ada kek batik kat rumah tau ::.
(photo credit to google image)

4 Responses to [S]A[L]A[M] [A]I[D]I[L]I[L]A[D]H[A]

  1. CaDLyNN

    nak cikit kek batik..
    umah aku ade rendang, pulut, bla bla bla..
    sume org buat..aku cume buat puding..hehe

  2. ♥♥ Kasut Pink ♥♥

    Comel je lembu tu lari terlepas tp lg comel yg mengejarnye... adeh...

  3. baincardin

    Salam Aidiladha! ^_^

  4. Anna Boleyn

    hahah lembu lari takut kena sembelih ;p

Leave a Reply