SKYLINE ~ DON'T LOOK UP!

Posted by mizzura on Tuesday, November 16, 2010. Filed under:


Memula..biar aku gelak berdekah dulu..kahkahkahkahkahkah…Cerita apa ni ooi…Dekat dua jam takde apa motif objektif vision mission jangka panjang jangka pendek. Dont look up konon.


Poster jer gempak, cahaya biru dari kapal cam UFO lah.Tagline gah kemain siap kata selama ni, NASA dok acah-acah panggil mahkluk asing (ET) ke bumi, dan kemudian bila Alien Woksyop datang sambil kata "ha, panggil sangat ni aku datang nak bunuh manusia". Not exactly camtulah ayat dia..tapi ayat kasarnye cenggitulah.


Waktu terpandang light biru tu, nanti semua orang kena tarik masuk kapal angkasa mahluk asing ni, muka berurat mata putih bagai. Dah habis saspen lah ni.


Ingatkan, mamat bawah ni yang akan jadi Hero, rupanya tak pulak. Dan yang paling bosannya, takde ending. Mati bodoh macamtu ajer..Dah la duration cerita ni berlangsung untuk 3 hari..nak habis barulah hari ketiga..slow betul ceritanya.. macam takde idea jer pengarah SKYLINE ni..Sungguhpun ending dia tak macam typical Hollywood movie, tapi tetap TAK BEST.




Nak tengok? Toksah ler bazirkan wang anda..

m

10 Responses to SKYLINE ~ DON'T LOOK UP!

  1. Yutaka Mushimura

    cite mummy pon x best..rise of mummy..tajuk ja gempak.:)

  2. Kasut Pink

    mengong punye skyline.. wiken lps pon gi tgk.. Ending x tahan tu.. Terhasillah sekor alien yg baik.. ekekekek

  3. Syazwana

    citer sekarang memang patern takde ending ek
    bosan betol

  4. CaDLyNN

    lorrr..ade org kate langit garis ni best...
    xjadila nk tengok..

  5. mizzura

    @Yutaka Mushimura
    yeker..pas tgk skyline siap cakap baik tgk mummy..rupanya tak best gak eh..

  6. eDa

    zura...aku g tgk arituh rasa cam nak gelak dalam panggung weih! Aku rasa cam tgk cter gaban tak pun ultraman...dah la ending takde..this movie is worth to watch in DVD takyah g movies..rating 2stars/5

  7. mizzura

    @eDa
    da ko sama ngai ayoi..bagi dua star aj..hehe...aku tak tau nak bagi star ke tak..haha...

  8. baincardin

    Selamat Menyambut Aidiladha!!!~ ^_^

  9. Nana

    ahhh baru nak tengok! nasib baik baca ni! hehe!!! Thanks for the review hehe!

    Selamat hari raya :D

  10. Anna Boleyn

    hikhik. okay. takkan tengok. :) thanx sbb bg pandangan.

Leave a Reply