Rajin Gosok Gigi Bulih Pergi Mount Fuji, Jepun.

Posted by mizzura on Saturday, November 6, 2010. Filed under:

Hei..hei..lama tak join game contest kat FB. 
Tetiba terjumpa satu game contest baru.
Darlie's White Mission Contest.

.:: Once join, Darlie akan putihkan gigi anda ::.

Apa nak kena buat?
Korang klik ke link Darlie dan bacalah sendiri..huhu.. Okaylah.. Kita cerita sikit. Dalam game ni korang ialah pemandu heli airwolf yang ditugaskan mengutip garam mineral di dasar laut.

Bagaimana caranya?
Sonang yo. Nak gerakkan heli gunalah mouse. Tak perlu amik kursus bawak heli pun. Nak terbang tinggi - tolak mouse ke atas. Nak terbang rendah - tolak mouse ke bawah. Kalau nak kutip mineral, double click saja kat icon mineral cube itu.


Yang penting?
Taulah nak menang hadiah dalam game ni kan, tapi silalah jangan langgar burung-burung yang berterbangan dan juga jerung-jerung yang berkeliaran dalam laut tu. Korang langgar, ia tak kisah pun, tolak nyawa korang aja dari 3 jadi 2 jadi 1 jadi GAME OVER! boooo..

Ada Cheat?
Eleh tipu dosa tau, tapi cara pantas nak dapat point ialah :
1000 points - Beli ubat gigi Darlie All Shining White 160g dan guna mesin pengimbas untuk imbas resit itu. Tak tau apa itu mesin pengimbas? Google translation cakap mesin pengimbas ialah SCANNER!
50 points / friend - Cara mudah, buatlah jemputan kawan-kawan kat FB korang. Untuk 1 yang termakan umpan, korang akan diberi 50 points. Jadi congaklah sendiri berapa kawan nak ajak :-)


Oit, hadiahnya?
Sila lihat gambar berikut untuk lebih kefahaman.


Ada Tips? 
Tang ni, kalau bagi kang korang menang, tak bagi pun aku tak menang-menang jugak. Takpelah, tipsnya yang aku nampak fokus kiub mineral yang paling bawah sebab itu paling banyak dapat markah. Makin atas makin kurang markah. So tau dah kan tugas korang sekarang?



Contest berlangsung dari 1st November -31st December 2010. 
Jadi korang ada masa tak sampai 2 bulan tau nak berusaha gosok gigi untuk ke Gunung Fuji, Jepun!

Nasi tambah:

Time ni la nak cari balik resit-resit lama untuk diimbas, pasal aku memang pakai Darlie All Shiny White sebab rasa fresh, rasa bubble gum & buat gigi putih berseri. Mamaaaa...nampak resit giant tak...????????
Thanks kat Anna Boleyn pasal inform cara nak tukar color untuk Blockquotes. Menariklah!

9 Responses to Rajin Gosok Gigi Bulih Pergi Mount Fuji, Jepun.

  1. ~eZmALiZa~

    ouh!! ade jugak game mcm tu yer..sebbek la ezma bukan kaki game kat fesbuk..kalo, x...24/7 depan laptop jer la...hik3.. :D

  2. Pencacai Alim

    game apa itu?

  3. ika~~

    wow amazing!!
    putih sampai ke bibir..hiks

  4. Keyn

    aah la putih smpi ke bibir,dasyat!!Ni confirm dpt g Fuji ni;)

  5. Solihin Zubir

    perghh.. dahsyat.. putih sehingga mampu mengecilkan bibir juga.. hehe..

  6. Ruziawati Bukhari

    good luck!

    kak t dh privatekan blog.. ingat nak ur emel add nk invite u baca blog kak t..

    ruziawatibukhari@yahoo.com

    tq n take care ok?

  7. einaz shah rizal thomas

    yo !
    eh haiy owner belog..
    jalan-jalan lagi.. (:

    love: einaz (:

  8. Cik Gallus Gallus

    gosok gigi je dpt pegi fuji.
    cayahhh ah

  9. Anna Boleyn

    wahh best gak hadiah dia tp nk join tu mls. hehe
    eh ada petik nama anna boleyn ke. hehe time kasih. :)

Leave a Reply