My First Touch

Posted by mizzura on Thursday, November 11, 2010.

Seumur hidup tak pernah buat hantaran tau. Even waktu my BFF nak tunang/kawin pun saya takde tolong dia. Dalam keadaan urgent, habis semua dia buat sendiri.


Ada satu kes urgent jugak, saya berjaya menyiapkan satu hantaran orang untuk kain lace. Nasib kain tu dah memang ada kotak, maka tambah tolak bunga, riben semua jadilah begini.(Guna apa yang ada aja)


 .:: Okay tak? ::.


Dalam kereta pun masih dok tolong finalise kan design tu. Nampak tak ada gunting kat gambar bawah tu. Ambik kau! Urgent tak ingat. Tapikannnn.... Eeee.. Seronok pulak rasanya buat hantaran orang nih, nak tempah ke? :-))))) tolong jangannnnnnnnnnn...!!!!!!!


.:: Hantaran Delivery ::.

5 Responses to My First Touch

  1. CaDLyNN

    wow! ada bakatla~
    dulu masa kakak aku tunang + kawen..
    akula org yg buatkan hantaran die~ hantaran dari abg ipar aku pon aku yg buatkan...hahaha
    hentam jela..kakak aku nk berjimat jadi dikerahnye adik2 die..paper bag utk letak goodies pon aku yg buat jugak..hahaha..bz gile..

  2. Yutaka Mushimura

    hahhahaa..pasnih xyah suh or tmpah hantaran sendiri punye polop~~~

    menguntungkan....woohaaa!!

  3. iday

    haha,,boleh lar buat gubahan orang kahwen nanti:)
    mai tempaah2!haha
    gooD work:)

  4. sya

    gubahan org lain dh wat, gubahan sendri bler lg hehehe

  5. Anna Boleyn

    hehe tak kira nak tempah gak! :p okay lah tu.. :)

Leave a Reply