My Face On The Billboard.

Posted by mizzura on Monday, November 29, 2010. Filed under:

Witwit semua..!

Korang apa cer? (Nak tau, bos aku yang Philiphine tu aku dok ajar "apa cer?" = apa khabar version urban, terus semua orang tua muda melayu cina india dia bantai apa cer?,aiyok.. harap DBP tak marah)

Yeah..yeah...im so proud..my face is everywhere in the New York City..Wow..Rasa nak launch 1 perfume lah sempena hal ini. Boleh? Nak beat DKNY..hehe.

.:: Rakyat Malaysia yang bangga lalu gambar terlebih space ::.

Nampak tak..Iconic okeh..besh..besh..



Wanna be part of me..? Come join me in COSMO'S Global Campaign ! Semua gambar yang ada sini adalah dari gadis/wanita cosmo seluruh dunia tau..

As simple as 1,2,3, korang just klik ke link ini --> http://www.cosmofff.com/ . Kalau ada FB lagi senang, upload jer photo dari FB, so make sure FB korang ada profile photo yang gorgeous ek!

.:: Acah je photog ni ::.

Though acah-acah, aku tetap nak senyum manatau di boleh buat magic snap guna screen (macam dulu-dulu bila kena tipu ada camera nak snap gambar, penat senyum sekali keluar gambar monyet...ciss..korang pernah kena?)


.:: Cover Page Next Month ::.

Nampak tak editor is discussing about me... alah jangan risau dear editor..next issue majalah you akan lagi meletop kalau letak muka i tau..tau..tau..Pastu jangan lupa invite kawan korang jugak.. jangan bajet diri sendiri jer nak glamour..ahaks.!


So, apa tunggu lagi darling jom sertai kempen antarabangsa ini! Jom Malaysian COSMO Die Hard Fan kita beat COSMO readers dari negara lain..yihaaa.. Lets get FUN, FEAR & FABULOUS darling..!!!!!!!




5 Responses to My Face On The Billboard.

  1. ika~~

    heh..
    nak cubalah!

  2. Solihin Zubir

    wahh.. dah top eh skrg? hahaha..

  3. Anna Boleyn

    famousnya dia.. hehe :)

  4. Anonymous

    Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

    - Daniel

  5. Anonymous

    Hi every body, superb forum I find It quite accessible & it's helped me a great deal
    I hope to contribute & help other people like this message board has helped me

    _________________
    [url=http://iphoneusers.com]jailbreak iphone 4.2.1[/url]

Leave a Reply