Malam-malam gini..(Tips beli shushi murah)

Yeah..malam-malam gini, kalau kat supermarket. Paling best ialah cooked food mereka. Sebabnya, time-time gini diorang bantai bagi diskon untuk clearkan food itu.




Since rakyat Malaysia punyai hobi yang kuat makan & pemurah, maka bukan main panjanglah beratur kat kashier kaunter. Semuanya stok pegang makanan yang 30% diskon. Pukul 9 pm diorang tak heran pun makanan itu. Pap letak je diskon..huh berduyun-duyun orang.(Termasyuklah kitew yang kebetulan temankan adik beli bishkut budak asrama)







Sushi, wedges, whole chicken, cream puff, cake, nasi lemak dsb. Nasi lemak pun diskaun eh? Sebab tu lah makcik-makcik semua jual nasi lemak siang-siang. Jual malam kang kalau tak habis, rugi plak diorang nak kena bagi diskaun. Tara untung woo!


M

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

5 comments:

  1. my mom and adik2 selalu beli sushi time malam sebab dpt diskaun. hahahahah :p

    ReplyDelete
  2. sushi di tesco pon mura gak :)

    ReplyDelete
  3. errrk dah la tengah lapar ni. cam menyelerakan ok cheese tart tu

    ReplyDelete
  4. heheheh....sy pun selalu gi terjah JJ n amek ja Sushi 4 my dinner...

    ReplyDelete

Featured Slider