Malam-malam gini..(Tips beli shushi murah)

Posted by mizzura on Sunday, November 7, 2010. Filed under: ,

Yeah..malam-malam gini, kalau kat supermarket. Paling best ialah cooked food mereka. Sebabnya, time-time gini diorang bantai bagi diskon untuk clearkan food itu.




Since rakyat Malaysia punyai hobi yang kuat makan & pemurah, maka bukan main panjanglah beratur kat kashier kaunter. Semuanya stok pegang makanan yang 30% diskon. Pukul 9 pm diorang tak heran pun makanan itu. Pap letak je diskon..huh berduyun-duyun orang.(Termasyuklah kitew yang kebetulan temankan adik beli bishkut budak asrama)







Sushi, wedges, whole chicken, cream puff, cake, nasi lemak dsb. Nasi lemak pun diskaun eh? Sebab tu lah makcik-makcik semua jual nasi lemak siang-siang. Jual malam kang kalau tak habis, rugi plak diorang nak kena bagi diskaun. Tara untung woo!


M

5 Responses to Malam-malam gini..(Tips beli shushi murah)

  1. iman

    best nye cheese tart tu..T_T

  2. Hanida Lavida Moss

    my mom and adik2 selalu beli sushi time malam sebab dpt diskaun. hahahahah :p

  3. ika~~

    sushi di tesco pon mura gak :)

  4. cik EPAL

    errrk dah la tengah lapar ni. cam menyelerakan ok cheese tart tu

  5. Yutaka Mushimura

    heheheh....sy pun selalu gi terjah JJ n amek ja Sushi 4 my dinner...

Leave a Reply