I'm So Sweettttt...

Posted by mizzura on Saturday, November 13, 2010. Filed under:

Salam Sabtu-bi-du-bi-du....


Di hari Sabtu yang bencinta ni memang bencinta kalau pepagai dah ada aktiviti kan. Ni pun cepat-cepat culik masa nak buat entri. sebab most of my entry dah dischedule kan cuma hari ni nak bagi chance lah konon untuk entri SIARAN LANGSUNG :-) . Untuk yang setia mengomen, nanti ada masa senggang (oh senggang gitu) kita buat lawatan balas kay..


Ni tengah godek GPS adik dengan buku map besor abah. Harini aku ada aktiviti extreme.Perlawanan antara kumpulan The Angels menentang ditentang So Sweet Grup. Alkisah aku dan cadlynn ni memang satu dept. Makan pun berduo jo. Kitorang telah dipisahkan pulak. Aiseh. Baru rancang strategi ngan dak lynn nih nak aim sapa.




BTW, aku tak kisah pun grup mana, cuma perang physcology dari The Angels bikin ala-ala panas jer ek.. "Ko dah la brutal, nama kumpulan so sweet..."


Nak buek camano...dah majoriti kumpulan aku semuanya sweet sweet gitu...aku ni menempel aja group orang..haha..takpe siap ko The Angels!


Dah..dah...siap-siap..kang lambat punca dari aku pulak..


Nasi Tambah:
Teka aku nak g main game apa..?



Selamat berhari 
Sabtu-bi-du-bi-du

Z.U.R.A
Sweet Corn...
tehehehhehehe..


m

2 Responses to I'm So Sweettttt...

  1. fiza
    This comment has been removed by the author.
  2. CaDLyNN

    lalalala...
    adus sakit badanku gara2 game ini..
    boss saya nak MC!!!

    thanks to mizzura sbb tunjuk jalan ke PPP :P

Leave a Reply