Hoyey - Balik Kampung...!

Posted by mizzura on Monday, November 8, 2010. Filed under:

Sebenarnya last week, aku balik kampung aku kat Perak. BTW, kampung mak aku lah kiranya. Bertolak hari Jumaat malammm tuhhhh... Balik jer dari ofis, siap-siap dan gerak malam tu jugak. Majlis tunangnye esok pagi kul 11am. Tapi, nak siap pagi-pagi buta Sabtu tu memang bencinta faizal tahir lah kan. So hari Jumaat malam tu lebih kurang kul 10 dah start enjin ke Kuala Kangsar..Yahoooo....!!




Aku tido tak ingat. tahu-tahu dah sampai Tapah. Itupun dalam pukul 01:00 am. Perut memang lapar pasal balik dari ofis tu, makan wat alas perut je.. Yang hairan tu, waktu-waktu gini pun ramai orang?  Hairan!




Since kitorang pun sampai dalam 02:30 am. Malas nak terjah rumah makcik malam pagi buta gini. Kitorang pun sewalah rest house kat area KK ni. Murah je pon..Memang hotel/rest house sini sangat limited & kuno..haha.. Area sini shopping mall paling canggih ialah The Store, dulu Pasaraya Fajar aja. Fast food pun KFC je ada and tak silap Pizza Hut baru bukak.


 
.:: Tangga to reception ::.


Sok paginya, tak kecoh nak bersiap pasal dekat je pun kan. Semua terkejut yang kitorang rupanya dah sampai malam tadi. Takpe surprise untuk sepupu yang bertunang hari itu. Tahniah yer!!!! (Lace Millenium yang dia beli sangat lawa lah). Nampaknya, kena tempah baju untuk kenduri dia bulan 5 nih :-)


.:: Sekali lagi LOVE aku tak jadi ::.

m

8 Responses to Hoyey - Balik Kampung...!

  1. Kasut Pink

    ape lg zura, amik berkat dari kazen sikitlah =P

  2. Zezebel

    Salam Kenal.
    Memang baju yang dia kenakan tu nampak lawa.
    Tema memang macam tu kot?

  3. bukan orang minyak

    Assalamulaikum...

    ntah2 mmg bukan org yg ko duk tgok rmai mlm tuh... heheheh..
    lawo dress..
    pe2 pom nice bog...

  4. mizzura

    @Kasut Pink
    dah banyak berkat dah di amik..hehe..nak amik berkat kasut pink plak :-)

  5. mizzura

    @Zezebel

    ya betul..in actual lg nampak lawa :-)

  6. mizzura

    @bukan orang minyak

    ish orang semuanya..dah tegnok kaki diorang :-)

  7. Anna Boleyn

    lawa baju cousin tu kan. papepon congrats utk coousin tu sbb dah bertunang dah. :)

  8. B.E.Y

    eh zura, sy pn stop at hentian tapah gk around that tym..hehe

Leave a Reply