Allah dari retina mata kamu..

Posted by mizzura on Thursday, November 18, 2010. Filed under:

SubhanAllah...sungguhpun ini mungkin kaitan dengan pantulan cahaya komputer dengan mata or tak tahulah apa istilah saintifik nak cakap. namun tetap teruja bila berjaya melakukannya.

Ni aku share satu info dari blog Hot Blog. Hanya pandang image ini (3 titik) selama 10 saat dan lihat ke dinding kosong...

Ingat..Lihat 10saat ke 3 titik tersebut dan alihkan pandangan anda ke dinding kosong (kalau boleh yang kaler plain aja). Tenung seketika..Okay...


Korang nampak apa..?


M

6 Responses to Allah dari retina mata kamu..

  1. CaDLyNN

    nmpk kalimah Allah tu lagi..

  2. Yutaka Mushimura

    sukernyer...aq nak share ek. dlm belog aq...hohohohoh;)

  3. Solihin Zubir

    subhanallah...
    illusi mata yg mengagumkan..

  4. sya

    subhanallah....

  5. Anna Boleyn

    subhanallah..

    nampak kalimah ALLAH. :)

    thanx for sharing ya

  6. vict

    hebat... nampak mcm spotligt sedang menyuluh nama Allah

Leave a Reply