Allah dari retina mata kamu..

SubhanAllah...sungguhpun ini mungkin kaitan dengan pantulan cahaya komputer dengan mata or tak tahulah apa istilah saintifik nak cakap. namun tetap teruja bila berjaya melakukannya.

Ni aku share satu info dari blog Hot Blog. Hanya pandang image ini (3 titik) selama 10 saat dan lihat ke dinding kosong...

Ingat..Lihat 10saat ke 3 titik tersebut dan alihkan pandangan anda ke dinding kosong (kalau boleh yang kaler plain aja). Tenung seketika..Okay...


Korang nampak apa..?


M

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

6 comments:

  1. sukernyer...aq nak share ek. dlm belog aq...hohohohoh;)

    ReplyDelete
  2. subhanallah...
    illusi mata yg mengagumkan..

    ReplyDelete
  3. subhanallah..

    nampak kalimah ALLAH. :)

    thanx for sharing ya

    ReplyDelete
  4. hebat... nampak mcm spotligt sedang menyuluh nama Allah

    ReplyDelete

Featured Slider