The Other Guy

Posted by mizzura on Thursday, October 21, 2010. Filed under:

Oh..lama betul tak buat entry pasal movie. 
Sejak ramadhan aktiviti menonton wayang di tangguh sementara sebab utama beribadah manakala sebab kedua nak simpan duit sebab raya nak kena bagi duit pada kanak-kanak kalau tengok wayang rugi jer nanti..phew..takde full stop!

Last week tengok The Other Guy.Dalam confuse 
nak tengok cerita apa, sebab ternampak The Rock terus pilih yang ni. 
Memang kelakar pun..tapi sayang...The Rock muncul dalam half & hour jer. Pastu mati pasal membodohkan diri terjun bangunan. 
Diorang ni kira hero polis lah memula ceritanya..


Since The Rock almamfus. 
Maka ramai lah mempoyokan diri nak amik tempat The Rock. 
Termasuk lah dua mamat yang di maksudkan  di bawah dipanggil "The Other Guy".

.:: Lakonan Mark (kiri) & Will (kanan) ::.

Muka cam kolot and penakut.
Tapi bini si Will ni mantap si Eva yang sexy. 
Ada satu part diorang berpisah jap pasal bergaduh..kelakar part tu, bila mak si eva jadi posmen untuk diorang berdua cakap hal laki bini. 
Overall cerita ni kelakar la..Tak rugi beli kalau nak light entertainment.
Ada Twitter Game lagi. Sila ke website ini.



Ahaks...
Nuffnang Premier tak reti-reti nak update ke..
Nanti cek buat norrr..




*Photo Credit to Google Image*

3 Responses to The Other Guy

  1. ~eZmALiZa~

    haha..nak tgk jugak la cite nanti...bile pegi wayang je, mesti xtau nak tgk cte ape..ahhahaa... :D

  2. Tyra Omar

    hehe..saye da tgk cite ni semalam..waaaaa...kelakar!..tp lame gak kan..hmm

  3. Anna Boleyn

    uhhhu bulan ni tak tengok wayang pon..sadis. org ckp kelakar cite ni. :)

Leave a Reply