Kenapa tak perasan email ni?

Posted by mizzura on Sunday, October 17, 2010.

Email ni dah lama kat Spam. 
Aku takde lah tengok, ingat promo apa ker kan. 
Sekali nak buat cleaning maibox terbaca dan terkejut den!
 Free Movie Ticket???

.:: Klik image nak jelas ::.

Lorrrr... Aku baca 17 Oct 2010. 
Dah expired plak. 
Takpelah, nak appeal boleh tak..
Alaaa..tak tau lah dia terima ke tak..
Tapi balas je lah email tu kan. 
Bagi je lah Postal Address tu.
Moga-moga dia tak berkira atas kelewatan aku ni. 
Sigh!

.:: Please..please ::.


8 Responses to Kenapa tak perasan email ni?

  1. MissNafa

    alahai ruginye ~
    semoga dye trime alasan ituh :)

  2. itisrajah

    wah.
    bestnye.

  3. Solihin Zubir

    alaaa.. rugi2.. huhu.. melepas tiket free.. :D

  4. saya_arief

    mintak2 la diterima..
    ;D

  5. freeman

    takperr jgn nangis..
    cik abg boleh belanja tuuu

    Read Healthy Foods For Diabetics

  6. d_LA

    ciannye..x dpt gak ek tiket tu..

  7. Arief Arf

    ruginye..
    takpe, masih ada chance lagi tu..

  8. Anna Boleyn

    alaaaa ruginya. harap2 lah diorang boley consider. all the best kay. :)

Leave a Reply