Kenapa tak perasan email ni?

Email ni dah lama kat Spam. 
Aku takde lah tengok, ingat promo apa ker kan. 
Sekali nak buat cleaning maibox terbaca dan terkejut den!
 Free Movie Ticket???

.:: Klik image nak jelas ::.

Lorrrr... Aku baca 17 Oct 2010. 
Dah expired plak. 
Takpelah, nak appeal boleh tak..
Alaaa..tak tau lah dia terima ke tak..
Tapi balas je lah email tu kan. 
Bagi je lah Postal Address tu.
Moga-moga dia tak berkira atas kelewatan aku ni. 
Sigh!

.:: Please..please ::.


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 comments:

  1. alahai ruginye ~
    semoga dye trime alasan ituh :)

    ReplyDelete
  2. alaaa.. rugi2.. huhu.. melepas tiket free.. :D

    ReplyDelete
  3. takperr jgn nangis..
    cik abg boleh belanja tuuu

    Read Healthy Foods For Diabetics

    ReplyDelete
  4. ciannye..x dpt gak ek tiket tu..

    ReplyDelete
  5. ruginye..
    takpe, masih ada chance lagi tu..

    ReplyDelete
  6. alaaaa ruginya. harap2 lah diorang boley consider. all the best kay. :)

    ReplyDelete

Featured Slider