Hadiah Berganda Dari Nivea

Posted by mizzura on Monday, October 11, 2010. Filed under: ,

Yehuu!!!
Menang lagi hadiah dari majalah Cosmopolitan kegemaran ku ini.

[gambar takdak]
.:: SMS Notification ::.

Terima Kasih but adik Cadlynn kerana sudi menemani ke acara penyampaian hadiah.


.:: Tipu je. Hadiah ciput mana ada acara sampai-sampai ni ::.


Nak tau apa saya menang??

.:: Intai dulu ::.




Balik rumah belek...
Oooh mak aii...
Sukenyeeee!!!!


.:: Bercouple semuanya ::.

.:: Pun berdua + satu jugak ::.

.:: Bekalan kulit mulus & tenyeh ketiak untuk 2011 ::.

Semuanya berganda-ganda.
Dan jumlahnya..
Adala dekat RM 100 kot..

Thanks COSMO!
-From Kipas Susah Mati Majalah Cosmopolitan Malaysia-

Nasi Tambah:
Aduh. Banyak norr losyen kat rumah aku ni.
Kalau buat giveaway / contest bagus jugak ni. Hmm.. Amacam?


M

9 Responses to Hadiah Berganda Dari Nivea

  1. ~eZmALiZa~

    arrgghh...bestnyer menang nivea...nak beli mahal kot...huhuhu.... :P

  2. mizzura

    huhu..tulah..seunur hidup tak nah lagi beli cream nivea yang yang tin biru sebesar gabak tu...yang cinonet tu pernah la beli...

  3. Kasut Pink

    Alamak, jelesnye.. Kite msk contest cosmopolitan tak penah menang...

  4. CaDLyNN

    hai kakak mazura..
    i tau i lg mude dari u~
    HAHAHAHA!

    p/s: b4 buat giveaway tu ape kate sedekah kt tukang teman ni sebarang dua...keh2..

  5. mizzura

    kasut pink...yeker...tips dia senang je...beli majalah awal.terus send sms...jgn habis baca baru nak send..cubalah...!

  6. mizzura

    cadlynn:

    dalam pertimbgan..hehhehehe..

  7. hazman aka species1980

    whoaaa..... sonoknye dapat banyak hadiah tue....

    p/s : jangan lupa join giveaway mudah kat blog hazmanfadzil.com

  8. Kancilbiru

    ha boleh jugak tu...nak nak...

    ps: join le GA foot detox tu...tak sampai lagi 50 orang....best tu!

  9. Tihara

    wehh senang nye awk dpt presents..ape rahsia nya?
    congrats :)

Leave a Reply