5 Info From Altitude Premier Screening

Posted by mizzura on Saturday, October 23, 2010. Filed under: ,







5 Info yang anda tahu kalau pergi tengok
  1. Starting yang a bit slow tapi tengah-tengah ada rancak sket. Apakah lelaki yang dipanggil Bin L@d3n itu buat something pada Plane yang dinaiki Sara & Friends?
  2. Apa yang Bruce imagine pasti itu yang akan terjadi. So dia patut dipersalahkan sebab kuat imagine bad things- such a nightmare lah apalah. Kesian betul kat kawan dia yang mati Mel, Cory & Sal.
  3. Ending yang kelakar, sebab bila Bruce imagine benda baik, terus raksasa sotong  tu lepaskan Sara. Kikikiki..OOoo..Itu macam ka?
  4. Pelakon utama 5, Pelakon sampingan 7(Ibu-bapa-boy,ibu-bapa-girl & Bin L@d3n), Pak pacak tak perasan. Tapi most of the time fokus kat 5 orang tu je as if diorang je yang berlakon dari mula sampai habis.
  5. Di arahkan oleh Canadian Comic Bookwriter yang mengkategorikan sebagai seram. Nak tahu tahap seram orang Canada? Tontonlah Altitude..ngeh..ngeh..ngeh... Ketawa lain macam je?



5 info yang anda memang tak tahu:
  1. Sebab ini invitation premier dari Nuffnang. First time dapat tau! Mekasih:-)
  2. Confident pergi wayang yang dekat bowling tu, padahal situ GSC..
  3. Kami dapat dua pop corn & dua coke free walaupun kami terbeli coke lagi dua. Adik kata takpelah nak minum banyak-banyak, kakak kata dah rugi RM5.60 + gila apa minum carbonated drink banyak-banyak. 
  4. Comfortable...Sebab seat kiri kanan kami kosong takde orang. Yeah!
  5. Habis awal..Then rush balik rumah sebab adik nak tengok Glee..Adoiii budak ni…


Nasi tambah:
Aku cam nampak kenwooi jer pakai baju hijau ngan gepren..betul ka…?? 
Tak sabar nak tengok Harry Potter & Narnia!


M

7 Responses to 5 Info From Altitude Premier Screening

  1. Anna Boleyn

    wah..baca info pon macam da tau je tahap keseramannya camne. hehe ;p

    p/s : 2 hari ni anna boleyn happy sangat sebab :

    2266 pageviews with 1145 unique visitors for Hana Love Nest! :)

  2. cu734ngel

    hey hey..u pergi tak takers nye screening???i bet takers neh cam best je...jalan cerita belakang kira..janji ada hayden christensen..ehehehe :)

  3. ~eZmALiZa~

    sonoknye gi menonton...jeles lagik! :P

  4. Tihara

    best nye layan movie :)

    BTW anda di tag..sila ambil yek

  5. noor afzan

    weoooo..dapat tiket pree..

  6. Teh Tarik Drinker

    lain kali kena try lagi untuk event nuffnang yg lain! :D

    tehtarikmemoirs.com

  7. ~IHSAN AZ~

    ALtitude amat bosan, especially at the ending, kluar wayang mcm nak bunuh diri jer, walaupon tiket free, i still dont think it worth it,huhu...

    owh, saya dapat gak tiket takers, amat menarik, mst see show,huhu...

Leave a Reply