20.10.2010 ~ uniQue D@te !

Posted by mizzura on Wednesday, October 20, 2010. Filed under:

Adik-adik..hari ni berapa haribulan?
Dua Puluh Sepuluh Dua Ribu Sepuluh Cikgu..

Wah..cantik kan tarikh ni..

Let see..tarikh apa lagi yang cantik..

10.10.10
08.09.10
01.02.2010

Or Next year

09.10.11
11.11.11
20.11.2011

Dan dot..dot..dot..20.20.2020 ada?

Jangan tak tau, SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia) siap deal untuk print date 10.10.10 atau 20.10.2010 pada lesen syarikat yang mendaftar pada hari tersebut. 100 tahun sekali katanya. Ha, yang ada blogshop tu, sesuai sangatlah nak register company harini.

Hebat kan penangan. Oh..tak lupa juga sibuk dok beli no ekor dengan nombor-nombor special begini..tah..tah..hadiah dia pun RM201,020.10 kan..? (Nasihat : Sila jangan bazirkan wang anda)

Mostly tarikh2 gini orang cakap cantik, sebab senang nak ingat..amboi..senang jer reason kan..ke malas nak ingat..for those yang tarikh anniversary campur-campur nombor ni memang tabik spring lah..kerna tahap memori yang tinggi untuk mengingati special date kamu itu.. say 26.04.1987..amik…semua no ada…!

Pun begitu…
Nak ucapkan Melaka Maju 2010..oop..tiba-tiba plak.
Nak ucapkan Selamat Berbahagia di tarikh istimewa anda!



8 Responses to 20.10.2010 ~ uniQue D@te !

  1. Kasut Pink

    Mlm ni pon ade anak staf nak nikah.. 20102010.. Zura ade yg da berkenan kat tarikh2 cantik di atas ke?

  2. RanDomApple$

    10.10.10 tu deadly date..T.T

  3. CaDLyNN

    zura punye unique date da ditetapkan..
    09.10.11
    haha

  4. hazman aka species1980

    Tarikh unik tue... best sebab senang diingati....

  5. Solihin Zubir

    tahun depan lg best! 11.11.11.. :D

  6. ken

    12.12.12 pun boleh :)

  7. Anna Boleyn

    hehe memang unik tarikh hari ni 20102010! tapi syg tak de pe yang istimewa.klu de, smangat jugak sikit. hehe :p

  8. fizamior

    so bila tarikh kawenya? ehem.. ehem...

Leave a Reply