Studio Kampung

Beraya di area rumah memang best. Sungguhpun tak balik kampung, area kami ni banyak orang lama. Jadi tak sunyi macam di taman perumahan baru tu yang mostly the executive akan balik kampung beraya. Sini punya kes..anak-anak, cucu-cucu yang balik sini.




Hari pertama, kalau berpeluang mesti nak pergi rumah sorang makcik@jiran kami yang kami panggil maklong jer wp bukan maklong betul. Rumah dia rumah lama, banyak sangat bunga. Rajin dia tanam,siram setiap pagi petang. Yang seronok kalau pergi raya pertama ke rumah dia mesti ada nasi lemak. Sambal tumis ikan bilis dia.. Pergh! Sedap..!!




Baru ni dia ada tambah pondok kecik@gazebo. Jadi kami mengambil peluang lah untuk berposing ala-ala kampung gitu..Siap ada bendera kiri kanan..sungguh patriotik! 


Walaupun adik-adik laki banyak mengomen arahan kakak dia ni yang pada mereka tahpape..pedulik lah..janji dapat bergambar..kannn.. tu belum ada dslr lagi nih..kalau ada..hmmm..




Eh..eh..ni ha lagi..

Tengoklah!







Sekian sahaja Studio Kampung ku!

M

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

7 comments:

  1. hahaha pandai betul berlakon posing yea... hikhik....

    eh apsal haritu xdtg raya umah aku?

    ReplyDelete
  2. hi fiza!
    Lama tak dengar cerita.bukan pandai..hover namanye..ah raya kat rumah?? Tak tau pape pun.. Encik K tak gtau ke ek?

    ReplyDelete
  3. pic yg last skali nmpk natural. chantik!

    ReplyDelete
  4. wah! bestnyer meriah raya korg yer... jeles2...

    ReplyDelete
  5. Satu jek nak cakap...Saya suka gambar anda dan adik anda yang last tuh! classic! Oh oh dan jenguk2 tingkap juga! ngeeeeeeee

    ReplyDelete

Featured Slider