Studio Kampung

Posted by mizzura on Tuesday, September 21, 2010. Filed under:

Beraya di area rumah memang best. Sungguhpun tak balik kampung, area kami ni banyak orang lama. Jadi tak sunyi macam di taman perumahan baru tu yang mostly the executive akan balik kampung beraya. Sini punya kes..anak-anak, cucu-cucu yang balik sini.




Hari pertama, kalau berpeluang mesti nak pergi rumah sorang makcik@jiran kami yang kami panggil maklong jer wp bukan maklong betul. Rumah dia rumah lama, banyak sangat bunga. Rajin dia tanam,siram setiap pagi petang. Yang seronok kalau pergi raya pertama ke rumah dia mesti ada nasi lemak. Sambal tumis ikan bilis dia.. Pergh! Sedap..!!




Baru ni dia ada tambah pondok kecik@gazebo. Jadi kami mengambil peluang lah untuk berposing ala-ala kampung gitu..Siap ada bendera kiri kanan..sungguh patriotik! 


Walaupun adik-adik laki banyak mengomen arahan kakak dia ni yang pada mereka tahpape..pedulik lah..janji dapat bergambar..kannn.. tu belum ada dslr lagi nih..kalau ada..hmmm..




Eh..eh..ni ha lagi..

Tengoklah!







Sekian sahaja Studio Kampung ku!

M

7 Responses to Studio Kampung

  1. fizamior

    hahaha pandai betul berlakon posing yea... hikhik....

    eh apsal haritu xdtg raya umah aku?

  2. mizzura

    hi fiza!
    Lama tak dengar cerita.bukan pandai..hover namanye..ah raya kat rumah?? Tak tau pape pun.. Encik K tak gtau ke ek?

  3. Kasut Pink

    pic yg last skali nmpk natural. chantik!

  4. Fina Fento

    santek!

  5. NICK IRFAN

    wah! bestnyer meriah raya korg yer... jeles2...

  6. eDa

    Satu jek nak cakap...Saya suka gambar anda dan adik anda yang last tuh! classic! Oh oh dan jenguk2 tingkap juga! ngeeeeeeee

  7. chenlina

    boston celtics jerseys
    san antonio spurs jerseys
    north face jackets
    michael kors handbags
    michael kors outlet
    ugg australia
    true religion jeans
    toms shoes
    louboutin outlet
    cheap basketball shoes
    chenlina20170114

Leave a Reply