Perhatian Mastercard Holder..

Posted by mizzura on Sunday, September 5, 2010. Filed under:

Pernah nampak banner ni bila korang jalan-jalan kat shopping complex? 
Tula.. kena baca dulu, setiap iklan ada benefit dia.




Dah berapa ramai shopping more than RM200 guna Mastercard?
Mastercard ada buat contest sebenarnya, swipe min RM200 terus boleh redeem gift. 




Cari je booth Mastercard kalau nak redeem on the spot.E.g kalau yang singgah ke Aeon Bukit Tinggi, boleh la dapat voucher RM5 buat makan kat KFC or Pizza Hut or Rasamas. Lepas lah jugak time2 sesak pas raya nanti kot teringin makan luar.




Itu case kat Aeon Bukit Tinggi, lain shopping mall lain benefit dia & lain min purchase. Kat Mid Valley lagi best shopping RM300 dapat tote bag. Nak tau list klik sini. Besides boleh accumulate 2 resit max untuk redeem. So tak perlulah nak beli heels sejibik RM200. 


Jadiii.. plan bebetul before shopping!
Ada dua contest, satu swipe satu redeem gift.
Untung-untung boleh menang Vacation ke Sarawak or IPAD
No slogan, no bla bla bla.
 Jom swipe-swipe before 16th Sept 2010.
(FYI, kita swipe guna debit card aja. Janji Mastercard)


M

6 Responses to Perhatian Mastercard Holder..

  1. CaDLyNN

    erk..yg dulu2 punye swipe boleh kire tak?
    hoho

  2. Pencacai Alim

    aku takde mastercard..sib baik..

  3. Anne Boleyn

    hehe swipe jangan tak swipe :)

    p/s : jom join slot Bingkisan Salam Syawal kat Redmummy.com jom? Anne Boleyn dah join.. check my latest entry kay.. :)

  4. mizzura

    Hi lynn:
    Tak boleh kot..tapi cuba je la..

    Hi Alim:
    Takper bukan hutang pun..debit card jer..

    Anne Boleyn:
    oh..dah join...nanti saya usha sana jap..apa menarik..

  5. Hajar

    ye ke??baru tahu ada mcm ni..saya selalu guna gak..

  6. mizzura

    hajar:
    iyer..tak caya cubalah tengok kat shopping mall.cuba cari banner mastercard..

Leave a Reply