KLCC - Last Iftar Lagi?

Posted by mizzura on Sunday, September 19, 2010. Filed under: ,

***AMARAN! ENTRY HUTANG****

Finally its the end of terawih. Niat di hati memang nak sangat solat terawih terakhir. Tapi biasalah. Selagi esok tak raya selagi tu ada..ada.. je persiapan nak dibuat.BADgirlBADgirlBADgirl


Pergi KLCC sebab nak pass wedding present kat sorang sahabatku sebelum dia balik kampung. In case aku tak dapat pergi pada 18 Sept nanti, at least hadiah tu pengganti diriler..


Silap..Patut waktu gi makan kat Cerana nak pas present tu alih-alih terlupa.


BTW, nak last day pun restoran still penuh eh. Kitorang walk in je pun penuh jugak dua tiga restaurant. Mujur Penang Cafe ada banyak lagi kosong.


.:: Pai Tee ni sedap dari TCRS ::.


So that's my last Iftar kat luar. Serius tahun ni banyak betul makan kat luar Habis duit aku!


.:: Soya Red Bean - Sedap! ::.


Argh..barang kat gerai-gerai KLCC ni mahal..menyampah..terpaksa usha tempat lain plak esok. Nak terjah PKNS!!


.:: makan-makan-makan ::.


M

2 Responses to KLCC - Last Iftar Lagi?

  1. AnnaYJia

    the pai tee looks so yummy ! lol...

  2. mizzura

    hi Anna:
    in actual it so yummy dear!

Leave a Reply