Guna Lip Ice dapat Iphone

Posted by mizzura on Monday, September 6, 2010. Filed under:

Pernah nampak tak ads nuffnang pasal lip ice? (Napa kat blog aku takdak pun..?)

Actually, ada contest tau and memang favourite aku nak masuk contest-contest game gini. Last time Nestle drumstick dapatlah consolation prize..gila susah nak dapat first prize.so this time nak usaha lagik kasi berjaya.

Nak join?

Memula, pergilah webiste lip ice takpun klik jer ads nuffnang kengkawan korang.. die dapat click kita dapat pahala.


Sebelum start game, invite kengkawan kat facebook dulu. Sapa ban facebook takleh mainla jawabnya. Kena ada acc. facebook. Sebab apa, bila invite kawan automatically dapat 10 point per person. kalau 10 orang dah 100 point..ye dak..


Click PLAY. Kalau kaget camana nak mula dia ada bagi tutorial lagi. Alah, senang jer pun..Tak susah..budak tadika pun boleh buat.
Dah faham, boleh la proceed dengan game sebenar. Tips mudah nak dapat point, klik ikut priority berikut:
 1) Girly Stuff
 2) Lip Ice 
3) Study stuff
Nampak tak atas kepala papa dia ada tanda seruan dua. Ha, sat lagi dia toleh belakang, kalau dia nampak girly stuff tu berkeliaran. Habislah si Amber ni kena marah..Kesiannnn..


Itu baru papa dia, Level 2 mama dia dok usha, Level 3 opah dia plak dok perhatikan. Kesian Amber. Apa-apahal pun worth it to try sebab hadiah dia best. Even weekly winner pun boleh dapat RM100.
1st Prize: Iphone
2nd Prize: Toshiba Laptop
3rd Prize: Ipod Touch
4th Prize: Nintendo Wii
Consolation Prize: Hamper Lipice worth RM100

Oh, 137 to go... 
Aiseh...!

M
-->BIGextraCASH




2 Responses to Guna Lip Ice dapat Iphone

  1. Kancilbiru

    syok ni kalau dapat iphone...huhuhu

  2. mizzura

    kancil biru:
    alah...harapan tipis...tsk T_T

Leave a Reply