DiGi iPhone 4 Life

Posted by mizzura on Wednesday, September 29, 2010. Filed under:

Salam semua.
Pelik tak bila saya ada buat entry mimpi?
Pelik tak bila saya nak bela burung kakaktua?
Pelik tak bila saya rajin study comparison Plan iPhone 4?
Takpun...

Pelik tak dengan gambar di bawah..?



Nampak tak kertas undi kat atas?

In case kamu-kamu nak tahu.
Nuffnang/Digi bermurah hati nak bagi 1 iPhone 
untuk 1 Rakyat Malaysia 
menggunakan 1 Plan yang 
"Always the Smarter Choice" , 
janji buat entri DiGi iPhone 
sebelum 1 Oktober 2010 tau!

Sempat lagi!

JOM...!!!

"BERSAMUMUUKUU...
Walauuu Di Manaaaa Juaaa..
Laut & Badaii ku redahhh.."

Chup...Chup...
Satu je lupa nak bagi tahu.

BAHAWASANYA

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


Jangan marah ha.... !



4 Responses to DiGi iPhone 4 Life

  1. CaDLyNN

    lalalala..i vote u lah! nnti boleh pinjam iphone 4 tu...haha
    Gud Luck!!!!

  2. ~eZmALiZa~

    kompom menang! gudluck dear.... :)

  3. AnnaYJia

    good luck my dear ^^ hope you can get the legendary Iphone4 soon ! haha..

  4. Anna Boleyn

    salam..

    thanx ekk sebab sudi tinggalkan komen kat entry HLN.sory lambat balas kunjungan. busy gila baru2 ni.

    wahh good luck! :)

    p/s : mahu kekal langsing?? jom tengok advertorial pertama anna boleyn untuk tahu rahsianya!


    Rahsia Kekal Langsing! You Must Read This!

Leave a Reply