Back on track!

Posted by mizzura on Friday, September 17, 2010. Filed under:

Salammmmmmmmzzzzzz...

Yeah...Saya nak kembali pada track bottom... Haha..Best gila cuti seminggu duduk rumah goyang kaki, layan orang datang beraya takpun pergi beraya dengan harapan dapat duit raya. Ooopssss...Tak sedar diri nak masuk hujung 20an masih menangguk duit raya seringgit dari makcik-makcik pakcik-pakcik.


Banyak betul plan dalam kepala otak ni macam beraya-makan kuih raya, berjogging, bergaya ke rumah terbuka, berenang, mengajak kawan-kawan datang beraya, beraerobik. Haha..apakah benar semua aktiviti diselangi dengan senaman? Jawapannya...TIDAKKKKK.. Itu hanya plan je dan 0.01% je mungkin terjadi.huhu.

Yang penting nak publish semua draft entry yang dah bertambah ni. Jangan sampai terlupus wp ada entri yang dah expired. Maklumlah nak upload gambar je slow.Tension! (Korang ada tips ke?)

Happy Blogging Yeberibadi!



6 Responses to Back on track!

  1. ken

    happy blogging =)

  2. CaDLyNN

    eh.mizzura..poyo ye anda..makan kuih raya pastu jogging..isnin ni kite berparty.........haha..
    padahal report melambak kene buat..adoi

  3. Zulkifli Bin Sa'don

    alah.. senam sikit ape salahnye... (aku pon tak tersenam)... ape pun dek kerana terlalu banyak kalori yang tak terpakai sepanjang seminggu beraya ni... baik la kite semua mengamal cara hidup yg lebih sihat.. mari bersenam di pagi dan petang hari...

    http://timelineskasih.blogspot.com/

  4. Tihara

    dapat duit raya lagi ker..hins

  5. mizzura

    hi ken:
    Thanks yaw!

    hi caddlyn:
    aduh..report..report..

  6. mizzura

    hi Zulkifli Bin Sa'adon:
    Tulah masalahnya rakyat malaysia..hehe..

    hi Kak Tihara:
    belum lagik..doa-doa lah yer..:-)

Leave a Reply