TAK BAGI TARAWIH

Posted by mizzura on Tuesday, August 10, 2010.

SALAM SEMUA…

Hari ni di ofis inbox sangat penuh dengan ucapan ramadhan. Tapi tak semua saya sempat baca gara-gara kena siapkan “TASK” merepek dari seorang PM (P-Manager). Project dah nak dekat habis, baru sekarang argue pasal Payment breakdown subcon. Dah la bukan aku yang buat!

Pukul 6.22 petang masih kat ofis, tapi kepala otak dah melayang-layang pasal langsung tak boleh focus ni. Dia tu lainlah hidup untuk kerja..orang cuti pun chase..orang balik awal pun chase.

KAMI ADA LIFE OKAY!

Respeklah sikit yang kami juga ingin bertarawih malam ini!

Okay…sekadar luahan perasaan aja..mengucap panjang....astagfirullahalazim....

3 Responses to TAK BAGI TARAWIH

  1. baincardin

    Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak :)

  2. v a m p i r e

    haha biasalah kerja bt Selamat Berpuasa ya ♥

  3. mizzura

    baincardin:
    thanks...selamat berpuasa juga..

    vampire:
    yalah...its all about kerja...just nak express my feeling aja... thanks dear..

Leave a Reply