Popeyes from Louisiana

Posted by mizzura on Tuesday, August 3, 2010. Filed under:

Oh, sejak Popeyes dah bukak kat Mines, saya selalu rasa nak lunch kat situ dengan cadlynn
*Takpun pau boss makan kat situ..hehe – kami pisau cukur :-) *.

.:: Bos takut tengok harga ::.

.:: Kena awasi takut dia lari dari bayar ::.

Biasanya, kami akan order Maxi Meal ni ajer sebab cukup kenyang compare yang lain.
Ada Fried Chicken, Fish Tender *yang sedap & segar* serta Chicken Tender, Mash potato and Mayonese. Satu set ini beserta drinks (besides soft drinks pun bole choose ice lemon tea) beharga RM10.90. 
Lebih kurang rege KFC je...

.:: The Maxi Meal ::.

Again...


Last Friday, saya lunch lagi kat sini. Inilah masalahnye bila masuk-masuk je Mines terus jumpe Popeyes ni. Maka kali ni saya try burger ikan pulak. Kalau set pulak Burger +air RM8.90. Cajun Fries kena tambah plak RM2.90 for regular. Haishhh. Actually before this ada try burger Ayam with Si Manis Jantungku My Sweetheart. Itu nanti saya story entry lain. 
Ada kisah disebalik tabir :-)

.:: Fish Burger with Cucumber  Pickles::.

.:: Lunch Partner + VIP Guess? ::.

.:: Happy face! ::.




M

6 Responses to Popeyes from Louisiana

  1. CaDLyNN

    hitamnye minah tu! ah benci!! haha

  2. Syafiq Kadiran

    perghh!!!!cam sedap sgt je popeyes ni..

  3. NK

    haha, ade boss boleh la makan situ selalu kan, kalau tak, tak mampu jugak,

    kesian boss, ish3

  4. Tihara

    alaa..windu nyer kat mines..windu kat UPM..windu nyer..best nye popeye..nape jaman duk c2 dlu takde..nti tlg mkn kt akk yek :)

  5. mizzura

    lynn:
    hitam ke? nanti edit gambar kasi terang :-)

    Syafiq Kadiran:
    sila cuba...tak cuba tak tahu..:-)

  6. mizzura

    NK:
    hehehe...kesian bos kami..bahaya betul budak dua orang ni ikut..

    sis Tihara:
    haha...zaman dulu cartoon popeye je ada...oo...akak mesti ex student upm camnih..apa lagi...smbung la study lagi...supaya dpt jln2 mines selalu ek..? hehe..

Leave a Reply