Esok Akan ada Dua Bulan

Posted by mizzura on Thursday, August 26, 2010. Filed under:

Betul ke esok akan ada dua bulan? Ada dapat rumours dari email dengan title "Two Moons on 27th August 2010". Katanya Planet Marikh akan kelihatan beberapa kilometer jer dengan bumi malam ini? Ni petikan email tu. 


==================================================


27th Aug the Whole World is waiting for.............






Planet Mars will be the brightest in the night sky starting August. It will look as large as the full moon to the naked eye. This will cultivate on Aug. 27 when Mars comes within 34.65M miles off earth. Be sure to watch the sky on Aug. 27 12:30 am. It will look like the earth has 2 moons.


The next time Mars may come this close is in 2287.
Share this with your friends as NO ONE ALIVE TODAY will ever see it again.


==================================================


So, apa lagi, kita try tengok malam ni kul 12.30am. Kalau tak lagi 277 tahun ler baru dapat nak tengok fenomena ini whereby time tu kita semua sudah.... tettttttttttttttttt...(tipulah kalau masih hidup).


Wallahualam...
M

3 Responses to Esok Akan ada Dua Bulan

  1. etomyam

    wah menarik nak kena follow jugak ni

  2. mizzura

    hi etomyam:

    tak menarik pun..spam rupanya...ingat kan betul2...tak baik diorang ni..

  3. Abdull Khair Kamaruddin

    LoL

Leave a Reply