Dah Shopping Pun..

Posted by mizzura on Wednesday, August 18, 2010.

Hoye. Raya ni saya dah shopping tau!

.:: Hi, saya Toshiba GR-xxxx::.

.:: 695L punya ::.

Bukan pasal durian runtuh. 
Tapi pasal yang sedia ada dah rosak. 
Memang kena tukar pasal dah 2 3 kali rosak. 
This time rugi kalau repair lagi.

.::Kenapa lah time ni LG kat umah buat hal ::.

Lagipun bayangkan lah hari-hari tanpa 
PETI AIS di BULAN RAMDHAN.



.:: Yeah! Gembira shopping. Obvious kan? ::.


Nasi tambah:
Pujuk-pujuk lengcai tu, minta kasi free toaster ke (pandai aim mentang2 kat rumah dah rosak)..pun.. tak dapat.. last-last dia bagi comforter je..huhu..bolehlaaaaa....

.:: Mau kasi ka tak mau kasi itu amoi ::.


M

8 Responses to Dah Shopping Pun..

  1. Kasut Pink

    Ni soping raye lain drpd lain nie..

  2. fizamior

    wahahahaha... lawak giler ah muka ko! rilek beb.. chill.... senyum sket!

  3. mizzura

    Hi Kasut Pink:

    tula..pelik sket...shopping raya list cukup sampai sini..Tamat..

    Hi fiza:
    fahamilah hati ku yang gembira sgt ini..hahaha...lama tak dgr citer..sonyap yo..

  4. Wawa~*

    waa.. best nyer shoping esbok, hehehe..
    nak dkt raya sok kalo xde peti ais lagik haru kan.. huhu...

  5. mizzura

    hi Wawa:
    a'ah..raya takde esbok lagi huruhara la jawabnye..hehe

  6. sya

    wahh hasil shoppingan yg lain dri yg lain sempena raya nie :P

    jgn berbaju kan peti ais udahle hehehe

  7. Arief Arf

    nice!
    besar ke peti ais tu?
    boleh menyorok dalam tak?
    hahaha

    X)

  8. mizzura

    hi sya:
    lebih kurang gitu ler bunyiknyer..

    hi Arief Arf:
    Besar la jugak..agak2 panas di bulan ramadhan..boleh la ngadap peti ais rasa sejuk dia..

Leave a Reply