7 Bulan Tunggu Hadiah Ini.

Posted by mizzura on Saturday, August 14, 2010. Filed under: ,

Issue 1

Lamaaaaaaaaaaaaaaa betul tunggu hadiah ini...
Kalau masih ingat saya pernah buat entri ini dulu.




Tarikh redeem 12.08.10


Mari zoom


zoom lagi 


Oh nampak dah.

A..a..a..apa? secepat ini?

.:: Must before 15.08.10 ::.

Mana aci!

Tengok, surat dated bila?

.:: Letter dated 24th June 2010 ::.

Tengok jugak bila dia bagi notification.

.:: Notify on 11.08.10 ::.

Feliknye. 
Nak booking kena dua minggu. Bila call True Spa, die nak tengok surat dulu before decide bagi extension. Kalau tak boleh camana ek? Terjah terus ada theraphist nye ke nanti or takut fully booked plak weekend.


Issue 2


Friday lunch hour sempat pergi Uptown sebab nak gi office Cosmopolitan Mag tu. Menang lagi this month punya issue Free Manhattan Fish Market Berbuka puasa voucher untuk seafood platter. Yummy tak sabar nih.! Saya kalau makan Manhattan Fish Market mesti tak habis walaupun makan dua orang.. Takpe kali ini demi Cosmopolitan kesayangan akan ku kasi licin satu platter itu.


Alang-alang, complaint la kat cosmo pasal issue 1 di atas. Saya cuma nak diorang tolong untuk dapatkan extension je from True Spa, pasal weekend ni tak ready nak buat foot spa tu foot je pun. Disebabkan cosmo tak dapat buat apa-apa.. mereka akan compensate with another voucher.Oh my gucci...Takkan nak tolak kan... 
Really love you COSMO!

Aiseh terpaksalah this weeekend cari sorang kawan, teman buat Foot Spa tu jugak.
Hari ni..ker..Esok.. mmmm..Siapa-siapa?






M

1 Response to 7 Bulan Tunggu Hadiah Ini.

  1. Sharinginfoz

    akhrnya dapat gak hadiah kan

    Kadar Zakat Fitrah Seluruh Malaysia

Leave a Reply