SMS & Menang Lagi...!

Posted by mizzura on Thursday, July 8, 2010. Filed under: ,

Korang tau kan saya Die Hard Fan Kipas Susah Mati Majalah Cosmopolitan. So last week, saya dapat 2 notification yang saya menang 2 menda. Saya hingat dia nak bagi yang Free Foot Spa session kat True Spa tu. Rupanya ada yang lain lagi!!! Ini buat saya SAYANG sama Cosmo :-*****

.:: One from OPI ::.

.:: Second from ORIGINS ::.

First, bila dapat msg kata menang OPI product, i tot quitek kuku tu. Sebab pikir-pikir, masa bila plak saya send sms untuk promo ni. Rupanya menang Coconut Melon Body Cream from OPI yang berharga RM59.00.. Bau dia wangi ala-ala exotic sket pasal ada kelapa parut dalam tuh. Adeh lotion-motion yang kat rumah ni pon tak terhabis lagi..

.:: mm...juicy lotion!! ::.

Second prize, tak terkejut sangat sebab dah mention nama dalam Cosmo July saya  menang. But didn't expect the notification will be send earlier like this. Yang kelakar,  my office mate cadlynn pun menang jugak. so kitorang decide pergi sekali la..Yehooo!. [and dia sangat terkejut, saya masuk building tu macam dah biasa kerja situ..]

.:: Nak peram untuk buat hantaran boleh ? Jimat lelaki itu :-) ::.

Wah.. Tak sabar plak nak try. tangan ni gatal dah nak guna... ke simpan.. ke try.. ke try pastu simpan.. hmmm...


M

7 Responses to SMS & Menang Lagi...!

  1. etomyam

    wow, rezeki murah tu...pastinya berkualiti, elok jugak simpan dulu hehe

  2. mizzura

    Hi etomyam:

    okay...sorang vote untuk simpan dulu..hehehe..

  3. ilyani

    waaaaaaaaah bestnya. tak sia2 jadi kipas susah mati ye.

  4. fizamior

    ok, bak sini kasik aku sbb ko dh byk dpt ;p

  5. mizzura

    Hi ilyani:

    jom jadi kipas susah mati jugak..nanti boleh menang macham-macham hadiah... :-)

    Hi fiza:
    hehehehe..benda tu dah byk kali pikir.. bagi tak bagi..bagi tak bagi..kuikuikui...

  6. Tihara

    best nya hadiah tu..satu set lagi..

    p/s awak di tag n giveaway menanti..cuba lah mana tau dapat lagi hadiah :)

    http://herba-tihara.blogspot.com/2010/07/dinis-4th-giveaway.html

  7. tujuhhariseminggu

    huwaaa... sonot... :p

Leave a Reply